Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak vedra o víkendu z mýho pohledu-a nezapomínejte,že su zimomřivec:D
    ráno od 5-půl drhuhé v práci-ráno házení pečiva,pečení-to bylo teplo,
    pak na kase-mě vyloženě táhne na ruce,mám 2trička-jedno funkčí,jedno firemní+vestu,dlouhý gatě…
    cesta z práce vedro…
    doma hodina a půl šlofík,to je mi blbě-motání hlavy,bušení srdce….
    su zakrytá a v noci se odkopávám a je mi zima,pak se pčekulím kolem půl paté na dvůr-na tarasu,která zastřešená,tam mi vedro nějak nepřijde,ze psama jdu ven pozdě večer,
    pak něco udělám doma….
    před osmou večerní mám zimnici,oblíkám si mikinu….
    neděle stejný….v práci,pokud nelícu tak chladno,ze psama u vody vedro,doma ležing a blbě,překulení na terasu,kde stín….
    a večer vycházka+doma úklid….
    když je volno chodím ven brzo ráno+večer,přes den su zalezlá doma,kde máme chladno….
    snad mě liják nechytí cestou do práce mám na odpo….
    dnes ráno jsme teda šly ke křížku a zpět-je to ve stínu+rosa,hrály jsme si chvilku s novým krátkým flísovým pletencem,je takovej pidi,a Dafi se líbí,takže výýýjimečně ho i vraždila:D:D:D-jakože s ním třepala a tak:-)
    což u našeho nehracího pejska,kterej ty věci donese,ale prostě si s něma nehraje,je zázrak:D
    flísový pletence mají jinak 3-2 ještě od Fjky,asi 6 a půl let,jedn plyšovej dlouhej takovej,a toto je pro jednoho psa-lehký,krátký,měký,příjemný-naše šedý nehrací děvče má konečně hračku co jí se líbí:-)
    jinak teda mají i různý míčky,gumový kolečko,lanový provázky,plyšáky-ale toto je konečně to pravý-no tak jenom 6a půl let nám to trvalo…..:-()
    PetraK-hele Žeryk se taky bojí plácačky na mouchy-strašně,přitom nemá důvod,leda něco v minulosti…
    nebo jim dělá blbě ten svištivej zvuk?
    seš borec v tom vedru sekat!!!!!
    Denny-o kolika si šla o víkendu na hříbečky??
    já v lese teda nebyla aspon týden/nebo 2 týdny….,
    takže bych si zítra víc přivstala,a riskla to,a šla dělat houbaře?
    Černjčaj-tak lidi u nás jsou prostě….
    nevím no….
    jasně,že ne všichni!!!!!!!!!!!
    ale v tu sobotu se to sešlo,
    +to nechávání věcí všude možně,je prostě peklo…
    mě fascinuje naprostej nedostatek slušnýho chování od NĚKTERÝCH-někdo ti dá rozpitou plechovku do ruky,řekne pozor je to rozdělaný-tak v pohodě
    u někoho se umažeš od uhlí,hlíny,džusu-a ten člověk nemá ani slušnost říct-jééé promintě,málo jsem utáhla pití,sype se mu uhlí,a neuvědomil jsem si to-prostě nic-ticho….
    to mě bere dech….
    to kolika hádek jsem byla svědkem mezi ildma-ted myslím-páry,manžele,sourozence…to by vydalo na román
    nic-jdu si číst o tvé dovči:-)