Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Maya

no u lidí hysterektomie způsobuje zácpu docela často neb děloha drží střevo ve správné poloze a když je fuč, střevo klesne a je pak už ve špatný poloze a jde to blbě ven, bere se na to laktulóza, močák vlastně totéž

se mi nečte dobře tohleto. tak doufám, že když doteď Tali nic, tak už dobrý. Ale Bubiště bude mít s močákem potíž asi. Jak se nalemtá, tak ucvrkne. chudinka se bála, že jí budu nadávat 🙁

Brut
    Doufam, ze to dobre dopadlo a pristroje budou odpovidat tomu, co potrebujete, kdyz to zvorali…

jo podařilo se to vykomunikovat a dokoupíme v Ikee – tedy už jsem objednala -takovej forichtun, kterej tam bude domontovanej, aby to běhalo, jak má.

c identifikovala Dennynku a ne Dennyky
    jo povedlo se, ale byla to šichta 😀

Peti, vubec netusime. Veterinar z toho byl sam spatny a nerozumnel tomu. Ted ma stejny problem moje sousedka a ta je taky po “kastraci”. Ale ta mela prokazatelny zanet. Coz Alu nemela
    to je v řiti! Budu se modlit, aby se nic takovýho u tý kunhůty flekatý neobjevilo. Už je to přeci jen skorem půl roku, tak snad ne?

Oni se chteji mazlit a jen krapitecko neodhadnou svoji velikost a vahu
    to je jak Talinka, tak taky často neodhadne 😀

Vedro na těch loukách bylo děsný, já bych tam bývala nebyla chodila, šli bychom do lesa, to jen kvůli Vilémovi.