Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jak jste přežili ty vjédra?? Strašlivý to bylo a já včera musela jet sekat na chalupu. Dvě hodiny – téměř v kuse, když odmyslím pauzičku na napití a telefon s Dennyky – sem jézdila a jézdila na svým černým ďáblovi. Od jedenácti přesně do jedný. Sem výborná. Sama jsem si tam dořídila, sama jsem to posekala a pak sem si za vodměnu dojela za naší paní pumpařkou na zrmzku, kafe a pokec. Sem hrdobec. A taky rudokožec, páč sem se spálila. A taky sem si roztrhla nohu trošánek. Páč sem si u velkýho keře hlohu řekla, že neustoupit a projedu. Kdo z koho……….. vyhrála sem, ale odskákala to noha 😀 Ale ráno už dobrý.A dneska zas sem hrdobec, páč jsem jela SAMA! do prasé. A právě sem sežrala obří mísu salátu a! Sem fikaná-koupila jsem si do kanclu bazalku, tak jsem to měla i s čerstvou bazalkou! Mńam.

CHUDÁK KÁJA BOROVSKEJ! MŮJ OBLÍBENEC A TODLE SE MU STALO 😀 😀 😀 😀

Ovšem kachnooooo -ten kohoutek, ten je božííííí!!! Miluju lidi, který si uměj takhle se zvířetem bez ohledu na druh hrát. Ešče by to chtělo nějakou fotos od Martinka – nějakýho mravenečníka zase 😀

Dennyky
    to sou ale krásně houbový fotky! Já včera vybavila synovce hřibkovou zásilkou, přijel si pro komodu, co máme navíc a tak jsem mu nabalila na cesty – sušený houby, čerstvý, rajčatový suchary a hlavně …. vořechovici.

Tady už se to teda zatáhlo ta obloha, tak třebas něco přijde. Nám teda dneska zrovna maj přijít hlavně vokna, tak ešivá bude pršet……..tak nevim.

Čajdo – tak to vypadá…že to byla supr dovolená? zatím jsem prohlídla fotky – nád-he-ra!! Fakt nádhera, a začla jsem číst, aspoň trošku …. a úplně jsem se dostala do toho pocitu začátku dovči:
    Teprve teď si plně uvědomuju nastávající volnost, kdy sice mám plán pro další dny, ale není, kdo by vyžadoval jeho plnění.
    krása, krása… svoboda, volnost a žádný musení, povinnosti… nic, jen člověk a prostor. Chce se mi úplně napsat – užij si to! I když vím, že už jsi doma, ale věřím, že si to užiješ stejně pokaždý, když se k článku vrátíš a začteš se.

Mirka D.
    +dvoje noviny v sobě,ale nepodívat se dovnitř tak má jedny zdarma a k tomu i těsto…a ještě držkoval…..
    no ty krááso!! To je šmejd hnusnej, a ta čůza s časákama taky, volá se v tom případě ochranka?

hromada lidí dojde na kasu s tím,že dítě má snězený donut,rohlík,rozpitý pití…
    a dávají mě papírky od lízatek,od croassanů…
    no přesně – prostě člověk třeba má žízeň, taky už se mi stalo, tak to prostě pak dám na pás prázdný. Ty jo máte tam pěkný kradaře. A přesně jak říkáš, dokud to tam nedá, nemarkuj.