Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak v pátek mezismněna-ráno ze psama k rybníčku,trošku pocvičit a dom
    v práci se dost rafli 2 kolegové….tak veselo-každej si myslel,že on má pravdu-a pravdu měly každej kousek…..
    boží….
    celkem dost lidí-no pátek po výplatách….
    večer ještě krátký venčení
    a na ráno na 5 hodin
    ráno v práci pokračovalo dusno….i když jinak je tam chladno a klima….
    2 naprostí debily zákazníci…
    to,že by se u nás uživil někdo,kdo by nemusel na kasu,vybalovat,uklízet,lisovat,péct,sbírat láhve,
    nic-JEN BY CELÝ DEN VŠUDE UKLÍZEL ROZBITÝ ZBOŽÍ-NATRŽENOU SMETANU A TAK,A VĚCI VRACEL NA MÍSTO-JAKO ANANAS A HROZNY V DROGIŠCE,SÝR,TVAROH…V ČOKOLÁDKÁCH NA KASÁCH…..
    A TAK JE TO CELÝ DEN FURT……
    že řeknu zákazníkovi at mě nadzvedne leták v košíku-vyslechnu si počtyřstý pátý-co bych tam pod něj asi dal???a v košíku u letáku listový těsto……+dvoje noviny v sobě,ale nepodívat se dovnitř tak má jedny zdarma a k tomu i těsto…a ještě držkoval…..
    další zákazník-říkám mu slušně,hezky,at mě nadzdvedne leták-to,že nmají mít všechno na páse už neřeším….ale furt musí všechno ve voýíku nadzvedávat…
    chlap-at si to zvednu sama,že není můj sluha-tak jsem to zvedla,a řekla mu,že příště bude mít na páse i ten leták-snad leták kurva na pás uzvedne?a že je zdarma je hezký…taky mi paní u dvou časáku daných rubem nahoru-že nebyl vidět nápis tvrdila,že to jsou letáky-ne byly to 2 časopisy….
    takže příště mi dá ten chlápek všecko navrch-já taky nejsu jeho sluha-a dokud to neudělá,tak to nenamarkuju……holt,když má někdo problém dát navrch leták a držkuje po mě,tak mě už to taky nebaví….
    hromada lidí dojde na kasu s tím,že dítě má snězený donut,rohlík,rozpitý pití…
    a dávají mě papírky od lízatek,od croassanů…
    když vezmu do ruky džus a vychrstnu ho na sebe+na kassu,protože je málo dotaženej,a paní ve frontě pila,když se mi tam vysype uhlí,protže pán má natrženej pytel,ale ví o tom,nevadí mu to,to,že já se zaseru+kasu je mu fuk…..
    fakt nevím,kde se ty lidi líhnou,včera to teda byla úroda…..
    no nic,
    kasa,pečení,vybalování,
    pak nákup,do 3 hodin čekat na rodiča u zámku,,-hrál na svtbě
    doma prát,oběd,do peřin na hodku apůl…
    pak čtení na terase,uklid prádla,u kterýho Martin vyběhával Dafinu tak,že rozhazoval po trávě ponožky a kramlíky a ona to nosila zpět…
    pak chvilku ze psama i s Betty-té jsem udělala pidi pachovej čtvereček,
    s Žerykem+Dafi pak u brány pár rehabilitačních cviků a hají….
    no hají-o půl jedenácté v noci chodím spát….
    ráno zase na raní,Martin šel ze psama brzo ráno na vycházku-lípa,-hájenka,
    tak měly ždibec větší vycházku
    já v práci pečení,kasa,vybalování,
    jedn zákazník mi ukazoval batoh-že pípá ve dveřích,ale nic nevzal-poznámka pod čarou-lidem do tašek batohů nelezem!!!!ale on mi ho sám ukazoval,že tam má knížky,měl tam jednu o psech-tak mi ji půjčil:D:D:D
    o půl druhé jsem skončila,dala Martinovi instrukce-dojel ze psama,vzaly jsme je po roce prvně do rybníka do Vicánek,celkem větr,vlny,ale tak si zaplavaly,kousek jsme se s něma ještě prošly a jely jsme dom
    doma prát,
    zalehla jsem,pak jsem se vyplahočila na terasu,poseděly jsme s rodičema
    doma jsem bleskurychle vysála/vytřela,uklidila andulkám
    a můřžu jít do vany…..,
    potřebovala bych dotrimovat Dafču,ale nemám na to ruce/záda….
    po práci se vždycky několik hodin vzpamatovávám,než su něčeho shopná….

Kachna-kohout boží teda!
    a socha taky nemá chybu:D:D:D