Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

brut

Hallooo damy,

Hlasim se, jak jsem slibila 😂
    Tak vam nevim, jestli tenhle a pristi tyden nebude lepsi vymazat z kalendare.. Vcera mi umrela teta a pristi tyden bych se potrebovala minimalne rozctvrtit neb se jako vzdy u nas seslo nekolik veci najednou. Jednak Vilem bude cely tyden dlouho v praci neb pripravuji nejaky festak v Julde-Fulde, coz je uz tak na hlavu, ale jeste kolega dostal covid, takze jich je min.. No, asi bude v praci rovnou i spat. A aby to nebylo tak jednoduchy, tak segra jede sluzebne na dva dny prac, takze potrebuje hlidat Lottku – u ni doma samozrejme. Do toho mi vcera vecer volala dceera, jestli bych nemohla u nich byt od stredy do patku neb jeji draha polovicka musi jet pracovne nekam do riti.. Vubec netusim, jak to vsechno zvladnu, ale asi se vazne necham rozporcovat – jeden dil bude doma s Clo a Svii, druhy dil bude u dceery pomahat s detma a Karamelkou, dalsi bude hlidat Lottku a ten posledni se povesi na prvni vetev, kterou potka. Jinak nevim…
    Proste blazinec na koleckach…

PetraK

Tyyy brdo!! To by me celej Datart taky pekne nadzvedl.. 🤦‍♀️ Doufam, ze to dobre dopadlo a pristroje budou odpovidat tomu, co potrebujete, kdyz to zvorali…

měla jsem enem v tramvaji potíž identifikovat, proč jsi s sebou měla Dennyky 😀
    Doufam, ze si nakonec identifikovala Dennynku a ne Dennyky 🙈😂😂 Nevim, jestli by Dennyky chtela byt voriskem velikosti maleho knirace 😂😂

co to vlastně způsobilo? špatně kastrováno? Chůdě malá 🙁
    Peti, vubec netusime. Veterinar z toho byl sam spatny a nerozumnel tomu. Ted ma stejny problem moje sousedka a ta je taky po „kastraci“. Ale ta mela prokazatelny zanet. Coz Alu nemela…

Neboj, jak pojedeme nahoru, tak vyfotim jak maminu, tak jeji potomstvo.. Teda, doufam, ze to starsi jeste bude ve chlivku a ne nekde po vsech certech..

Rocci jsou jeste maly, ale blby. 🙈😂 Oni se chteji mazlit a jen krapitecko neodhadnou svoji velikost a vahu 😂😂 stejne si je ale musim ponuchat. Ty velky uz tolik nemiluju.. 😄

Jasny, kostelicek bude 🥰 jen nesmi byt vedro k padnuti nebo zustanu nekde lezet jako vysusena placka 😂😂