Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
přijely jsme z výletu,nezmokli jsme,zas jsme tu:-)
v úterý po asi 4 hodinách spánku-šla jsem spát po odpo v pondělí tradičně kolem půlnoci a ve čtyři ráno byla vzhůru…
tak jsem za po páté hodině vylezla vstávat-balit se,snídat,nádobí od večera….
a venčit psy a pak čapnout Dafíka,batoh,tašku a pá na sedmičku vlak do Brna
v Brně na bus do BK,kde to teda vůbec nevonělo,blééé
dojela jsem,došla pěšky z nádraží,u tatky se vybalila,pokecaly jsme a já mu po kouskách-co deset minut věta-jééé tati a tos viděl,že…
prostě Zibura,prázdniny po česku nemá chybu!!!ftipný,přirozeně naučný….
no nic,takže tatku jsem pronásledovala z knížkou-z místnosti do místnosti…
tatka má 2 místnosti…..takže to nedalo moc práci:D
kolem poledne jsem se vypakovala za kamarádkou ze čtyřlístku na horkou čokošku,po kamarádčiné pracovní přestávce na oběd jsem si skočila pro triko fukční s krátkým rukávem-do práce pod tričko…
tak je to xl a tak obražený,že jestli se nevytáhne,nebo já nezhubnu,
tak za hodinu v něm přestanu dýchat…a 300kč v háji….
no nic,skočila jsem si pro xtej řemínek na hodinky,a pak dom,a kolem půl druhé jsme s tatkem vyzvedly naši šípkovou Růženku-alias Dafi uchrněnce,a vzaly to na vycházku podél mlýna,řeky,městem,s tatkem na kafe-teda on pivo+rum,já kae-a čaj-horký zelený…
servírka-vy chcete čaj?????
no co no,na sahaře taky pijí horký čaj…..
pak jsme cupitaly dom,daly jsme tv kulturu-Poklad z půdy
večer vycházku s Dafi po městě-čučení do výkladů s knížkama,dárkovýma kravinama,a tak…
včera ráno vzhůru kolem půl šesté….
tak jsem Dafču vzala v 6 na hlavní vycházku dne-bylo chladno,kosa,já mikinu,bundu….
Dafi si nemohla stěžovat,že jí vadí teplo,takže jsme to vzaly podél řeky k lázním,tam obíhala stromy,nosila hračku,přetahovaly jsme se+jsme daly otočky,kroky,a šly jsme zpět a do města pro pečivo-u obchodu měla sedni čekj,neuvázaná-obchod na náměstí,ale takhle brzo ráno tam žádný šrumec nebyl,a já čučela dovnitř,kolik je tam lidí,a pak jsem tam rychle vlítla,když tam nikdo-nikdo-prodavačky teda jo :D,čapla pečivo,a vypadla jsem,z města jsme to zase vzaly podél řeky a dom….
pak dom na snídani,zase předčítání tatkovi…
pak jsem v chodbě heldala Dafininu pláštěnku,která není ani tam,ani doma,nikde :-(),no takže jsem tatkovi uklidila borčus v chodbičce na botníku,
vysála,utřela prach,vydrhla koupelku,vylešzila obrázky-tam taky nebyla!a knvici na vodu-tam taky pláštěnka nebyla….
to je hrozný jak já furt něco ztrácím….
no nic,nalakovala jsem si nechty,tatka po hodině a půl došel z nákupu-tak jsem mu chudákovi zase pedčítala:D
pak jssem skočila na chvilku vyvenčit Dafču jen navrch ke kostelu a zpět,
a za holkama na oběd,kromě kamošky co jsem s ní byla v úterý dojela ještě jedna ze čtyřlístku našeho,daly jsme si meníčko,doprovodily kamošku do práce,a šly na výstavu fotek do knihovny-fotky ke nížkám-Cesty ke štěsí jedna a dvě,z Norska,Izraele,Islandu…
pak jsme zašly na kafe,a kamoška pak už jela dom
já u tatky pokračovala v tv kultuře,k večeru jsem teda skočila do zverimexu koupit Dafči novou pláštěnku,Žerykovi hračku,ptáčkům dobroty,
pak jsme si s Dafi na hodku zdřímly,a k večeru jely dom
po osmé večer jsem byla doma jak na koni….
Martin pro mě dojel k vlaku
ve vlaku průvan jak prase takže já hlavu omotanou šátkem+jsem si držela uši
dnes ranní-od 5 od rána pečení+pak kasa a vybalování-bylo dost lidí-po výplatách a akce
máme brigádnici….já na ni-kolikátej tu jsi dden-ona třetí
a ty-ty seš tu kolik dní -pna na mě
já-no dní….já jsem tu 8 let…
ona-rto je divný,nikdy jsem tě tu neviděla…no já si ji jako zákaznici pamatuju:D
doma jsem se po obědě pustila do trimování Dfči,moc to nešlo,ale tak má otrinmovaný záda,trochu noky,krk,něco sjelo na holou kůži,něco drží,tak to dodělám za pár dní,
3 hodiny v tahu,ale je pořádně pročesaná,zkrácená srst na nohách,ostříhaná mezi prstíkama…
ještě jsem je stihla vyvenčit chvilku před bouřkou….
kolem půl paté začal slejvák….