Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Asteris, to je mi moc a moc lito. Bojovali jste udatne, Emicka mela tu nej vychovatelku a kamosku. Zapalim Arince svicku. Chybi a chybet bude, ale cas tu bolest trochu otupi… Tak se drzte.

Znamej nechaval v pondeli uspat 12letyho boxera, pesana jsem znala od stenatka. Taky si placatka stihnul vychovat svyho nastupce.

Esusova
    Tak takhle se Bubi prevtelila, takhle to motyl rozhodnul. 🙂 Dyk Troldu „prinesl“ cmelak, nektery veci proste maji nejak dopadnout.
    netušila jsem, že nakonec byly dvě a že je někdo fakt jako choval doma???? Jak k nim přišel? A byly taky křížený s Vjétnamcem?
    Ne, to byli divocaci, snad naky selatka od myslivcu, uz presne nevim. Kanec a svine, mel je manik na druhym konci vesnice v ohrade a vobcas mu zdrhli. Castecne byli asi ochoceny, ale kdybych je potkala se psama v polnacce, kde nejsou stromy, nevim, co bych delala. Ono se to vyresilo nak samo, kdyz malem vlezli sousedovi do dilny a meli zajem o deti na kolech – nevim, jak divocaci skoncili, mozna byla taky pecinka. 🙂
    čím to sakra je, že kombinace blonc a určitá značka auta s sebou nese vždycky takovýhle chování?
    Nevim, ale tahle slepice jela snad 80, protoze odhad vzdalenosti docela mam a objet vykop bych pri normalni jeji rychlosti stihla snad 3x. Ale je fakt, ze nektery znacky si cilene porizujou naky prirodni ukazy – bmw, audi, vytuneny oktavky…
    Se vam nechtej kamaradit kuchynska bila technika s Ikeu, koukam. Snad to nejak vyresite, pakarna totok!

Dennyky
    Jsem prolitla zhruba pravidla ty souteze a jdi do toho. 🙂
    Musis zaplatit vstupni poplatek: 5 liber za 5 fotek/videi, 10 liber za 15 fotek/videi, kdyz bys chtela pridat este jeden extra snimek/video tak prihodis este 1.95 libry. Fotky muzou bejt ve vice kategoriich, nemusis hlasit vse jen do jedny nebo muzes prostridat i s videem.
    Kategorie: video – max 10 vteřin dlouhy, rozliseni blabla, vyhrat muzes 1000 liber.
    Fotky:
    Pes, nejlepsi pritel – cokl nesmi mit kupirovany usi, ocas, neprijimaji snimky bezsrstych plemen (plati i pro dalsi kategorie), psa neoblikat, nenutit do neprirozenych poloh atd.
    Kocky, nase bajecne partacky – proste chtej vesely a spokojeny kocicky
    Kone – to samy, fotos, ktery clovek rozesmejou, dojmou, pobavi
    Dalsi mala i velka zviratka – domaci mazlickove dalsich druhu
    Domaci mazlik, ktery se podoba nejaky osobnosti nebo majiteli – to te asi zajimat nebude? 🙂

Tot asi to nejdulezitejsi, na prihlaseni mas cas, jestli budes chtit projit detaily, dej vedet. 🙂 Ale uplne vidim Konevku a kocici trio v soutezi, fotis krasne. jen teda nechtej velky digitalni upravy, muzes to orezat, doladit a tak, ale ne photoshop. Autor vitezny fotky ziska 2000 liber a blabla, to bylo v tom ceskym clanku vyse.