Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Dennyky
    teď je zataženo, ale…

tu byla přeháňka, těšila jsem se, že bude pršet, ale už zas sluní. A v ty dny co to hlásili, tak pěkně lilo. Nicméně vody pořád málo, zima byla suchá, jaro taky.. 🙁

jsem taky četla 😀
    ešče že si na to prase teda neřvala 😀

Maya
    huž sem mluvila s produktovou managérkou – hodná paní, jen teda nevím, proč mi zase nebyla schopná vysvětli v čem konkrétně je problém. Jo pochápla jsem, že dvířka od linky jsou větší, než od myčky, ale proč a co způsobí, že se pak myčka nedá teda otevřít? kdyby byly menší, pochopím, ale větší? No nevěděla, že kolega jí to nějak vysvětloval……..kuwa proč nezavolá někdo, kdo to ví?? 😮 ale mohla by mít ikea nějaký udělátko, který by to umožňovalo – pojízdnej mechanismus nějakej, už jsem tam volala, zjišťují, zda to bude pasovat na ten typ myčky co máme. Tvl celej svět unifikuje i banány a voni to maj takhle a ani jedna strana Ti to neřekne??? Ať jdou…… do….. no nic. Já bych se na celou ikeu vykvákla bývala, páč už mi lezou pěkně krkem teda, ale Brtnikovi se ta kůchňa líbí – jo mi taky, je moc hezká, ale……ehm. Ikea. Aby to fungovalo, člověk si to musí pro jistotu celý slepit, jejich montáž je k prdu, rozpadne se to. Ale dýzajn je pěknej, přesně to, co se do Domečku hodí, to uznávám.

jojo štípačku mám taky v plánu, i když Brtnik nechce, že rád štípe, ale když budeme dva, bude to lepší. Ta cirkule s domácí kolíbkou bude možná lepší varianta než ty kupovaný, páč fakt nám to řekli nezávisle na sobě dvoje lidi.