Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Helejte – pan Zednik fčéra začal natahovat vomítky – to je vám taková ale krása, ta jedna stěna už je hotová a začíná ta místnost vypadat jako u lidí. A nass….štvali mě v Datartu. Páč máme objednaný šécky ty přístroje kuchyňský, Brtnik včera šel studovat technický listy, aby bylo připraveno správně šécko připojení a tam poznámka… tato pračka, tato myčka nejsou vůbec vhodné pro kuchyňskou linku Ikea Metod. A co my máme vybráno? A co jsme tam při výběru všech těch praček myček a přístrojů říkali? Že máme linku Ikea Metod!!!!!!!!!!!!!!!!! Telefonovala jsem dlouze, vypadalo to, že se s paní asi vzájemně sežereme – teda s tou druhou s kterou jsem mluvila, ta první byla fajn. No tak dnes by mi měl volat nějakej produktovej managér. Ešče nevim, ešivá budu soptit, nebo jak to bude.
Fifijová
na to prasca si pamatuju, netušila jsem, že nakonec byly dvě a že je někdo fakt jako choval doma???? Jak k nim přišel? A byly taky křížený s Vjétnamcem?
Ja potkala jednu extra nadupanou blondatou v audine.
čím to sakra je, že kombinace blonc a určitá značka auta s sebou nese vždycky takovýhle chování?
V utery ma kontrolu na veterine, tak uvidime, jestli se mu neco nezhorsilo.
dvěstěpalcůch držíme, aby se nic nezhoršilo a byl to jen prostě nějaký výkyv třeba zádový,jaks psala.
Ale tobe se zhorsi zdravi urcite, jestli okamzite nevybalis, jak to dopadlo se Cinduli, ublizim ti, nesnasim cekat na naky tajnosnubny rozuzleni!
🙂 tak vidiš, žes to vydržela 😀
Dennyky
Vedro jako kráva a déšť v nedohlednu 🙁
u vás předtím ani nekáplo? 🙁
heh, tak koukám, že máš dvěstě zájemců na Ajdidlu, se nedivím, vona je otomilá. A šikovná, jak to tak pěkně zvládla.
Brůůůt
Slibuju, ze se budu snazit nakouknout driv a casteji
a to budeme rádi, to budeme velerádi.
Ovšem historka s prasetem je příšerná, mít tam děti a psa, tak jsem v háji totálně, to bych se asi potento. Bojim bojim.
měla jsem enem v tramvaji potíž identifikovat, proč jsi s sebou měla Dennyky 😀
, slepena streva
a co to vlastně způsobilo? špatně kastrováno? Chůdě malá 🙁
Tak je naprosto bozi. Je sice mala vzrustem, ale velka duchem. Asi i proto beha za divocakama
ta musí bejt božíííííí! Sviň jedna svéhlavá 😀 a fotos, fotos, fotoooos joooo!
Roční býček je už pěknej kusan, tak se nedivím, že když se přitulí, je to mazec.
Kravy fotit nebudu
😀 pravdu díš, fšade jich je přehršel 😀
Jsem cvok, ale davam je i s berlema 😂😂
no to teda seš, pako bláznivý. No takže příště ten kostelíček zmákneš v pohodě, když lozíš tady jak kamzik 😀