Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

brut

Hallooo damy,
    jsem zase zde…

Hodila jsem ocko na otazky a tak je vsechny shrnu do jedne odpovedi. Stale trochu bojuju s kopirovanim 🤦‍♀️😀

Aluska mela po kastraci, v 6 letech, slepena streva a tim padem mela obrovske problemy s vyprazdnovanim. Kdyz sla chudak delat bobek, tak treba na 5x a neslo ji to. Na poseste vypadlo mini hovinko. Proste neco strasnyho jak pro ni, tak i pro me, kdyz jsem videla, jak tim trpi. Myslim, ze i ta rakovina mi ji nakonec vzala prave od tech strev…

Co se tyka vietnamskeho prasatka – prasnice. Tak je naprosto bozi. Je sice mala vzrustem, ale velka duchem. Asi i proto beha za divocakama 🙈😂 Krizit se mohou. Ony selata jsou malicky, takze to zvlada v pohode. Jen ten pocet je dost blaznivy. Mela 5 vrhu a porodila celkem 39 selat. Rodina ji miluje a cela vesnice tez. Jen teda lidi ve vesnici nemiluji tolik selatka neb ty vetsinou podedily vic geny po tatinkovi a nekolika lidem pekne zryly zahradky 😂😂
    Co se tyka masa, tak je mooooc dobre. Jemne a kupodivu nechutna jako divocina. Spis je tam jen drobny nadech, ktery masu dodava na pikantnosti.
    Fotky nemam, bylo uz sero a cunici byli zavreny, aby zase nekde nenadelali skodu. Nicmene pojedeme zase na navstevu a kdyz bude svetlo, tak je zabehnu vyfotit. Kdyby jste chtely, tak vam vyfotim jeste me oblibence – rocni bycky 😍 oni jsou tak nunaci, ale clovek musi byt opatrny neb jsou to jelita a neumi se chovat ( dokazi zlomit ruku o hrazeni jak prd, kdyz se chteji mazlit nebo drbat)..

Kravy fotit nebudu, na to se staci rozhlidnout treba v busu nebo v kramu a uvidite je hned 😝😂