Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra zas řádila na svým černým ďáblíkovi, to je fakt boží činnost, to sekání traktůrkem, dom jsme přijeli po půl devátý dali si fšicí véču, já došla ešče ovenčit za zahradu ohaříky, Taliprtku jsem namatlala, ošetřila a pak jsem si dala dobrý bílý víno a užívala si toho, že to šécko chrápalo. Ovšem pozdní odchod do postele po jedenáctý hodině se ráno jakosi „zcela nečekaně“ projevil 😀 se mi kuwa nechtělo ale fstávat. ale…..jak řikal pan dochtor – NAKONEC SEM FSTALA. A aji sem cvičila, snažim se držet aspoň to, že minimálně 3x týdně ráno cvičit prostě musim, musim. No a páč Brtnik byl taky celej vospalej, tak jsme si zajeli na pumpu na kávičku. Mám hnusný vlasy – sem si na ně dala po mytí v pondělí večír nějakej kondiciojounér a fuj teda sou hnusný, musela sem je sepnout za trest skřipcem 😀

Dennyky
    to je krása, krása vobrázky. Červánkůch je teda škoda velká,páč dělají krásný světlo. Zapamatovala sis šécky ty rady, cos dostala? To by u mě byl problém. buď bych si to musela nahrát, nebo napsat.
    Takže s lípama nakonec to nebude tak hrozný? Lidi toho naslibujou a pak se šécky bojej. 🙁 to nemám ani trochu ráda. Když to řeknou rovnou, tak jasný, ale horydolyčernejles, to nesnášim.

Brůůůt, hele vona tu byla Brůůt? proč jako chodíš dycky, dyž tu jako nejsem? Nejseš trochek cáklá do makovice? 😀
    To je boží prasátko!! Sekcuchtivá mrcha to je 😀 . Máš fotos? Hele a to mě taky překvapuje, že vlastně se můžou takhlenc dát dohromady??? Na druhou stranu ale… proč se tomu divit, je to pořád to stejný prase vlastně asi, tak proč by to nemělo jít. Když může vlk a pes, proč by nemohla Vjétnamka s českým prasákem! 😀 A jak pak vypadaji jejich děti? Kde sou fotos? proč je žerete? A jak to chutná?

Fifi – co Troldík?? Huž dobrý úplně?? Fuj to je hroznej nerv tohle, chůdě jste oba. Blbý je, že to může být něco klidně obyčejnýho – vono by stačily třebas zaražený prdy, že jo? (může mít pes zaražený prdy? 😮 ) a jedinec je v diskomfortu, enemže to člověk neví, proč.

Co mela za problem Aluska? Si nak nepamatuju.
    měla pak problémy s kaděním,

Míla
    Byl o 14 let starší než já a říkal mi Vráno

Mně by se to líbilo, ale ešivá to myslel jako urážku, mělas mu roztřískat ty jeho skřipky, vo který se tak hrdlil, sobec jeden 😀

Maya
    se klidně směj, ono to navíc není ani zdaleka všechno

tvl, já myslela, že POtěmkinovy vesnice už jsou přežitek a vono ne, koukám 🙁