Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Brypodvecir vespolek.
Dneska je Troldik divnej. Zjevne ma nakej diskomfort, jen nevim proc. Bobek normal, zere taky, neblije, ale… Neni ve svym kozichu, chybi pruhata jiskra. Jsem ve strehu a v nervu, na veterinu to zatim neni a snad ani nebude. Mozna jsem v jeho pripade uz paranoidni? Jsem ho prohmatnula, mozna si vcera hnul zase s nozickama nebo pateri. Mno, uvidime.
Milo
s těma mastnejma rukama to znamenalo, že nemám vůbec nárok se k nástroji přiblížit 😛
Byl o 14 let starší než já a říkal mi Vráno
Ahaa, mastna ruko. 🙂 Vrano? To od nej nebylo hezke!
Esusova
Teda stale palce drzim a nepoustim, chude flekaty. Dobre, ze bude dukladna laborka a pripadne to holt ty odbery jisti, hlavne at se najde pricina a vyleci se to. Kremylek si privodil chronickej zanet v usich v jednom rybnicku, nevypadal ani moc zelene, ale naky smejdy v nem byly.
Fotky aaach, objimaci strom je skvelej!
Mayo
Teda, vy mate novy pracovni misto jak stezku odvahy, samy prekvapka. 😀
Brutice
Nazdaar pani, je fajne, ze jste se videli s Brtnikovejma. 🙂 Klokane bych nechala kuchnout, kor kdyz ma takovyhle falesky. Vsak jsme se o tom bavily… Co mela za problem Aluska? Si nak nepamatuju.
Kamaradi maji cinske prasatko, ktere pravidelne vyhledava divocaka s nimz si poridila nejprve 10 malickych, postupne pocet klesa, ale i tak jich naposledy bylo 6
Tak ta je slusne zasobuje, mnam, pecinka. 😀 Ono se muze cinsky zkrizit s divocakem? Jsem netusila.