Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

brut

Halooo, halooo, podavame hlaseni o stavu nasich prtat a zvirat 🙈😀

Jedno prte vcera odletelo na Kretu a pred odletem se stacilo 3x poblinkat, druhe trenuje na zimu, aby mohl chodit na sneznicich a nejmensi stale rve, asi ji boli brisko.

Svine se rozhodla, ze mam velky bricho, tak mi denne provadi masaz a kdyz ji sundam, tak si na me otvira tlamu 😀 Clo je cune.. Porad nekde neco sbira, oblizuje. Co je ale pro horsi, ma stale jeste falesku. Chudak ma ceciky a i celou listu nalitou, hlavu uplne zpitomelou. Uz jsem nahlodana, ze pujde na kastraci. I kdyz po zkusenostech s Aluskou se dost bojim…

V sobotu jsme byli nejen na oslave narozenin, ale i na grilovani pasika. Kamaradi maji cinske prasatko, ktere pravidelne vyhledava divocaka s nimz si poridila nejprve 10 malickych, postupne pocet klesa, ale i tak jich naposledy bylo 6 🙈😀 Pokazde se vrati domu, vrhne omladinu a pak se drzi okolo baraku. Kdyz to na ni prijde, tak opet zdrhne a prijde po par dnech zpet.. Nepomuze plot, nepomaha ani zavrit ji do chlivku – oboje zvlada prorazit 😀😀
    V nedeli jsme si udelali vylet k Esusum. Tam je taaaaaaak hezky!! Krasne misto, tolik prostoru, lesy.. Proste bajo! A kdyby jste videli domecek, tak by vam padla brada. Musim slozit poklonu Brtnikovi neb je tuze sikovny hosicek a Esusce, ze je nejvetsi hledac doplnku 😄 Uz se tesim na konecny vysledek 🥰

Tak to je od nas vse.. Zkusim vas docist, ale vy jste strasne skrabalky 😂