Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Brypodvecir vespolek, tu pres den nikdo?
    No jo, Cajda vyleti (vcera byl hic desnej, dneska se krasne ochladilo a trosku sprchlo, tak snad Cajde pocasi drobek preje a neni uvarena ci promachana), Esusova nestiha… Jak Talimurka???

Mirko
    nedivím se Fifi,že chodí v noci,já kdybych se nebála,tak tak chodím taky….
    Ja nechodim jen v noci. 🙂 Sak chod taky, neboj se vlka nic. 🙂

Milo
    Tys takova znala architektury, jsem v tomhle total barbar. Ale strasne se mi libil Hill House ve Skotsku od Mackintoshe, absolutni nadhera.

Zlatko
    Už tam nevlezu,bud si napustim detskej nebo vanu
    To chce tobogan ci skluzavku? Auvajs se zubem, tak at to do srpna nezlobi.

Kachna
    Teda u nás se kosa naklepávala průběžně + se samože brousila.
    Jsem se o tom zrovna bavila s tim mym sousedem. Je to borec, krasne kosu naklepal, svorku jsem sehnala, takze uz mam nastroj komplet. A seka se s ni absolutne bozsky! 🙂 Sice je na me kosiste ponekud delsi, ale zvladnu to. O ty cepeli povidal, ze takovou kvalitu dlouho nevidel, naklepaval ji a brousil. Jsem se ho ptala, jak casto kosu naklepava. „Kdyz se to spravne udela, je silna, tvrda cepel a spravne se brousi, staci jednou. Kdyz se cepel opotrebovava rychle, musi se co rok i naklepat. U ty vasi to postaci jednou.“
    Tyjo, kosa pro dite, mrkla jsem na ten link a to je desna palka. Ale asi jinde to clovek nesezene, mozna se ohlidnout po nejakym sikovnym truhlari? Kterej by kosiste vytvoril – ale cenove to asi bude taky dost. 🙁 Jak se ma sosak mravenecnikovej?