Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak mám za sebou pátou směnu v práci….
    fakt božííí
    ve čtvrtek po ranní odpolední,
    v pátek mezismněna-takže ranní vycházka-vyvenčit/pocvičit/proběhnout,
    to stejný v sobotu před odpolední
    v pátek moře lidí,já celý den na kase-tak jsem byla hezky vyštavená….
    včera odpo,ráno po vycházce jsem ještě doma uklidila,vyprala,venku vykartáčovvala psí koberec-a Peti-na to aby z toho pes lízal jogurt,nna to je to dost blééé:D,vytřela terasu,
    v práci nová kolegyně,co byla na mezismněnu,tak jsme spolu vybalovaly,+kasa,večer úklid-no na vybalení toho bylo dost,
    a dnes kdy se měly dělat jen zbytkové palety-n+měly být skoro žádné nové-že včera toho bylo hodně-tak hrrr plnej sklad….
    fakt boží….
    včera jsme si tak mákly,zástupkyně chudera dělala samý těžký věci-piva a tak…a dnes zase….
    na odpo 2-tak kolega na kase a já vybalovala,uklízela….
    uf upadnou mi ručičky,nožičky….
    ale jo mozek si odpočal,jak člověk není furt na kase….
    ráno jsem teda doma řekla,že budu odpočívat,tak jsem jen byla venku ze všema 4 psama-dědinou ke křížku-hezky ráno v rose,chládku,stínu,tráva mokrá,já hodila tempo,takže za chvílu jsem byla u křížku,a Dafi,která se chtěla táhnout,tak zjistil,že nezastavujeme,máme zpoždění,že panička mizne v předu bez čekání,tak valila za náma,od křížku dolů mezi polama a ždibec do dědiny jsem měla puštěný 3 psy kromě Maxe,všichni se proběhli,vyvenčily,psi rodičů měly změnu,protože od křížku dolů a dědinou s něma chodím jen já,pak jsme to vzaly dom dědinou,vratama,a v osm hodin ráno jsme byly doma jak na koni….
    pak prát,nachystat maso psům,a dočíst knížku o Gottovi-končí to září poslední měsíc před smrtí….
    mazec,fakt věděl,že čas už nemá….
    no a na odpo kde miion nových palet-takže vybalit,+něco ze starších,at se ve skladu hnem,uklidit,kasa,pečivo…a v půl desáté v noci dom…
    doma vyvenčit zvěř-ted je venku táááák příjemně,nedivím se Fifi,že chodí v noci,já kdybych se nebála,tak tak chodím taky….
    no nic….a za chvilku je tu půlnoc….

Denyky-krásný chrpy!!!
    tady je jen bílej a červenej mák,chrpy tu nejsou….

Černejčaj-užij si dovču!!!!