Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Dennyky
    no pan starostá má evidentně hodně zájmůch 🙁

á koukám, že si hraješ s fotkama ?
    musíš dost škytat 😀 , ale tak pěkný, jako Ty nemám.

ftipný ofšem je…….. že vůbec nevim jak to dělám -co mačkám 😀 😀 😀 mám ešče jednu – resp. dvě, páč ta druhá varianta je černobílá – krásnou fotku, ale tu si nechám do hádanky. Ale ta je lůkcusní a myslím, že si z ní udělám vobras! Ne nemyslim. Vim! bude v jídelně.

nemůžu si jí nechat
    já to vim, vim, ale prostě seš to Ty, to je neoddiskutovatelný 😀

tohle já nestíhám za celej tejden ?
    hele mám dny, kdy jedu jak életrická myš už od rána . Jen nechápu, že prostě vstávám furt stejně a někdy nestihnu se včas ani čistě jen vypravit. A dneska jsem i gruntovala.

PYTLÍKŮCH JSEM UDĚLALA cca 2000ks, navíc skládala návody a lepila etikety.
    ty kráso!! Seš výborná teda! tohle by nebylo asi pro moji netrpělivou duši, to by mě sežralo 😀

Petrs01
    i ten balónek má víc rozumu…
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 hííílfeee, to je bomba!! 😀

Maya
    ale to neni popelnice, ale kontejner

já vim, ale zní to líp 😀 když už se mi tam ta obludnost vloudila, sem si toho při focení vůbec nevšimla teda a štve mě to, že to tam je. byla by to hezký fotka.
    a na nej tam chodej lidi rvat, ze nemaji kde parkovat
    to si moc nemyslím, ono to zas nejni velkoměsto, je tam hodně rodinných domků… to nejni Bešónof, jak řikal synovec Jedině, že by někdo řval, že to dělá bordel, když to kvete, když to opadává… že se to nechce uklízet.

černej čaj
    … kdy odjizdim na dovolenou? Ano zitra:D
    ty jo nene!! A máš to jak pořešit jinak? A kam to jedeš a na jak dlouho a můžu závidět?