Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr. Nazdar Prdi!! Sem dneska byla nějaká aktivní, zacvičila sem si, umyla jsem si vlasy, pak i vanu, a umyvadlo, taky bideta, ustlala, uklidila nádobí, umyla nádobí po snídani, zalila květenu, nakrmila Mousese, namalovala si xicht a zcela včas vyrazila do prasé. Jak to, že to jindy nejde i když toho dělám třeba jen polovinu??? Může mi to někdo vysvětlit?
Heleee Dennyky!
už máš šécky komponenty f pytlikách? 😀
U bytovky máme cca 8 lip,
to se něco řešilo i loni, že jo? proč nemůže být parkoviště někde jinde?
Nicméně jsem oslovila pár lidí od nás z bytovky, že vím co vím (páč bychom se to dozvěděli zas až když se budou stromy kácet) a chceme si sjednat u něj schůzku, abychom to s ním nějak probrali…
budu moc a moc držet palce, ten argument, že to odhluční jejich řev bych použila velmi, velmi! A upozornila ho na to, že si pak ty lidi budou dost stěžovat.
mám normálně chuť napsat na lípy transparent, tady bude parkoviště a nás pokácí…
Blila bych, velebnosti…
nedivím se Ti 🙁 a ten nápis, ten vůbec není do věci, to by asi komis koukala, normoš bych to tam vylepila v noci.
Dennyky – vona ta prtka je fakt celý Dennyky, nemožeš ji dát pryč, nemožeš, je to Tvoje dvojče! 😀
Kráásný fotos, krásný. Já mám taky.
Menuje se tooo, menuje se tooo….už vim! Zátiší s popelnicí! 😀

a tady jeden uměleckej Rumoušek: