Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Denny

Morgen čtvrteční,
    díí píí hlásá polojasno stáhle jsem si taky to doporučené počásko tadyk.
    Ale tak vobčas to i vychází.
    Jinak hlásím, že nic nového, prtka má 2 měsíce, za týden valíme na první očkování.
    Jo a jsem nastraná na našeho starostu.
    U bytovky máme cca 8 lip, půlka má cca 10let, s velkou slávou se vysazovali. Další jsou o trochu starší. Nádherné stromy, v příloze posílám 3D když si to projdete, je tam naše bytovka, hasičárna, cesta, sportovní hala, kousek od haly přes jeden pozemek dětské hřiště (ten jeden pozemek majitel za boha nechce prodat) …a u haly málo parkovacích míst. a to je problém, že. Takže mi v sobotu oznámil, že se lípy pokácí a bude tam parkoviště. Navíc hřiště pro děti se bude stěhovat za naší bytovku. No mně děti nevadí, jde o to, že se v altánku na dětském hřišti schází fetky, všchno ničej, dělaj nepořádek a taky tam mají tůje, které jim slouží jako veřejné wc. A já mu říkám, no to bude v noci zábava a on na to, že si myslí, že když na ně z bytovky někdo zařve, tak že odejdou?! Tak mu říkám no, nebo ho trefěj šutrem, že?
    Jo a hlavně teda, co se týče lip, tak prý se budou kácet kvůli dendrologovi, že on to nerozhoduje. Že nejsou okej. Tak tohle může vyprávět dětem ve školce, ty stromy ještě nejsou úplně óbr, jsou zdravé jak řípa.
    Jediné, čím jsou napadené, jsou včely…takže jsem fakt vytočená.
    Navíc on má pod palcem mladé čutálisty, kluky kolem 20 let, v pátk mají tréning a pak hurá do haly na terasu na pivko. Každý pátek do rána řev, venku reprák. Tak i tohle tak trochu ty lípy odhluční, že.
    Mně je to řvaní jedno, páč je to o víkendu… ale starší lidi z bytovky si stěžují.
    Nicméně jsem oslovila pár lidí od nás z bytovky, že vím co vím (páč bychom se to dozvěděli zas až když se budou stromy kácet) a chceme si sjednat u něj schůzku, abychom to s ním nějak probrali…
    V pondělí tady bude komise, páč jsme přihlášení do soutěže Vesnice roku, tak se seká, uklízí atd…mám normálně chuť napsat na lípy transparent, tady bude parkoviště a nás pokácí…
    Blila bych, velebnosti…

https://mapy.cz/zakladni?x=14.2863020&y=50.9815795&z=17&pano=1&source=base&id=2259160&pid=72091587&yaw=5.081&fov=1.570&pitch=-0.042&ds=1

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.