Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Peknej vecir vespolek.
Esusova
Ruzice dlouho zadny zraneni nemela, si to asi musela vynahradit. 🙂 Ale ne, to byla moje blbost, vzhledem k zadovymu svymu stavu jsem neproklatila kere u plotu vcas, takze po vyjimecnym desti vetve s listama zakonite klesly. A ona necumi, kdyz leti hlidat, ma svy najety stezicky. Cerna kamzicka. 🙂
Říkal, že se nemám bát, není tam nic zánětlivýho. Nemám se bát, ale trochek se teda bojim, podle toho jak se tvářil. Je ale pravda, že momentálně už včera bylo vidět, že jí to tolik nedráždí, tak uvidíme.
Tak uvidime, ze bude alles gute, prestane svedit, hnus zmizi! A ses tuze sikovna riticka. 🙂
Maya
Lokis je takovej krtkolovec? Ciha nebo krateruje? Kancl fuj, hlavne asi to dojizdeni. Ja se dneska po meste skoro zcvokla, predelavaj tu kazdou svetelnou krizovatku do chytryho systemu. No moje nervy, skoro kazdy hlavni semafory rozjebany, rozkopano, kolony, des.
Cajdo
Jak ctu na preskacku – koukam, ze budes dovolenkovat ve velkym pristi tejden? Kam povalis? To budou zase krasny fotos. 🙂
Mirko
Tobe jsem zapomnela napsat, ze si svuj navod pro M. velmi dobre sepsala. Jak videt, bylo to k prdu. Mas to marny, mas to marny…
Martin dnes výjimečně doma
On uz chodi do prace? 🙂
Tu je dneska hrozny dusno, jak vcera krasne lilo, dneska zase vedrinec. S coklama pujdu az pozdejs, aby to Trolda ufunel. Obdivuju te, ze s nima chodis tolikrat za den – ja to v hicech flakam a psiska sou spokojene zalezly na dlazbe.