Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak po 4 dnech volna pracovní proces
v pondělí večer se k nám na vycházku přidala i Betty,tak jsme to vzaly ke křížku,a od něj dolů a dědinou dom,at má Betty změnu,
ráno jsme daly vycházku k rybníčku,podél ohrad,obíhání stromů a zpět
v úterý jsme daly ráno vycházku kousek k lípě,a pořádnou cvičící,kde jsme promrskaly všechny cviky z tance+házení hračky,doma pak ještě hlavolam,
ostříhat Dafině hlavu,náprsenku,a srst mezi polštářkama tlapek,
a pak už jsme zalezly ke knížkám,venku mezitím hezky sprchlo,
odpo jsem sjela k psychologovi,a k Aničce do knihy,
pak jsem šla vyvenčit pséky,poseděla jsem s nima na zahradě,pohrály jsme si,a pak jsme zalezly dom,aspustil se liják
no a dnes ranní-pečivo,napíct,pak vybalování,kasa,
pak nakoupit,chvilku k Aničce,a ve tři doma….
Martin dnes výjimečně doma,takže jsem do sebe hodila oběd,a hodinu a něco jsem šla hají-nemůžu před ranníma nikdy spát,takže 3,4hodky spánku….
no po šlofíku jsem šla ven ze psama,přidala se i Betty,venku,dusno,bláto,
tak jsme došly na plácek směr lípa,u trati na motorky,Dafi párkrát donesla obojek,takže trošku vyhledávání,Žeryk hledal párkrát naprázdno-jsem mu nevzala hračku,tak vždycky kus naprázdno prohledal,dostal za to pamlsek,Betty si dala pidi pachový čtvereček,a šlo se zpět,ještě kousek do dědiny,at má Betty změnu-rodiče s něma do dědiny nechodí nikdy,tak at si holka počuchá,no a pak dom
doma si dal Žeryk se mnou meloun,holky teda že meloun nejí a započaly jsme čtenářský večírek na terase….
PetraK-seš šikovná řidička,jak už psaly holky,a přeju Talince at se brzo zjistí co si pořídila!!!!
dneska by měl jít velký knírač Toník do novýho domova!!!držím mu pěsti!!!!
strašně se mě líbí,kdybych měla zkušenosti z velkýma psama…..
prý je fakt hromotluk….