Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak se jdu pochválit jo! Fčéra jsem byla za řidičku a dovezla jsem nás s Brtnikovou kolegyní a naší sousedkou k paní, co mi vyrobí to ramštajní pouzdro na mobila! Pak sem se hecla a odvezla sem nás pěkně ešče nakoupit do New Bubu, rozvezla nás zpátky domů a když jsem dojížděla k nám naznala jsem, že by to chtělo sebrat ráno odvahu a zase po delší době řídit až do Prahé. Jak řekla, tak i uďála a vyrazila. Když už jsem tam stejně měla naštělovanou sesličku a zrcátka, ne? 😀 A jelo se mi mocinky moc pěkně, provoz dobrej, a jenom jeden debil za celou cestu. To je dobrý skóre. Brtnik ho měl včera horší, debily potkal štyry! Tak jsem spokojená, jak jsem to pěkně oddřídila. A dneska mákám jako pan Makačenko. Ráno jsem hnedka sedla na tu novou práci a jela jako ten šroubeček. Tetkon jsem i uďála kafe konečně.

Maya
    u nás zase to rozjeli klóše. Brtnik si v autě z ranního venčení jednoho šmejda vyndaval z hlavy a pak na sobě našel i klíšče. Fuj. No měl si vzít ty holinky. Já na venčení nic jinýho nenosím.
    A nevíš co to bylo za brouka? nefotilas ho?

Fifi

No pekny, Ruzice zase malem vysvihly oko,
    ty jo fuj!! No ta si teda pořizuje furt věci!!

Co to je za hnus, ze byl dochtor tak vaznej?
    no zatím neví, dělal stěry z různých míst a nenašel tam nic, co by jako mělo ukazovat. Jenže on třeba svrab se prokazuje i ze stěru špatně, musí se to prý vzít hooodně hluboko a i tak je tam dvacet procent. Takže jedem ty ATb, matlání, Simparicu a v dalším kroku uvidíme. Říkal, že se nemám bát, není tam nic zánětlivýho. Nemám se bát, ale trochek se teda bojim, podle toho jak se tvářil. Je ale pravda, že momentálně už včera bylo vidět, že jí to tolik nedráždí, tak uvidíme.