Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

to je zase víkend….
    včera jsem ráno šla ze psama na větší ranní vycházku-Dafinu prý nebaví naše 4 trasy-lípa/hájenka/ke křížku/k rybníčku…
    tak jsem to vzala do dědiny směr Bučovice-tam teda fakt chodíme jednou za čas…
    táhla se,no ale Žeryk si čuchal,venčil se….
    pak jsme došly zpět,a do našeho cvičícího místa-zátočina směr pole lípa-tam jsem s každým udělala pár tanečních cviků,Dafině zaházela plyšovej přívěsek sklíčem,2krát kolečko,Žerykovi kolečko,a šloo se k rybníčku-to se zase táhla i podél ohrad a zpět….
    přitom venku jsme byly fakt dost brzo za chldku,rosy…
    nic no,dojdu dom,Martin zuří,že v kuchyni nádobí,přesto,že řekl,že se nádobí udělá ráno,a já si řekla,že ho udělám po vycházce….
    no nic,udělám nádobí
    od máti k obědu dostanem jahodový knedle,já spím předtím,i potom…
    furt mě bolí břicho-jak jsem s vyjádřila v pátek v práci-asi mě upadla děloha….-20minut mě tam bolelo strašně….
    večer jdem chvilku ze psama,odpo včera liják fest,takže směr lípa bláto….
    večer sedíme na terase,i s máti,
    pak jdu v noci vyvenčit psi před barák-jen pár minut na flexi vodítkách,klíč mám ve vratech,dělám to tak at mám jístotu,že jsou psi vyvenčený,a aby neprudily….
    umyju si palicu,o půlnoci jdu spát…
    břicho mě bolí furt…
    ráno brzo vstanu-umyju nádobí-zůstane tam pár věcí…
    jdu ven s Dafčou-samotnou!-hezky dědinou,pak kousek směr hájenka,kousek směr lípa,házení a hraní si s kolečkem,v klidu,plmalu,tututununu,nikam se nespíchá,
    prostě pohodička…,dám ju jdom,Dfča spokojená,vycházka dle jejího gusta:-)
    pak jdu s Žerykem a Pvlou-Kitteček už velkj jak byl Gobi,už má i jeho dospěláckej obojek:D
    uděláme vycházku kolem, cvičáku,k vysílačipolama a zpět,psi se proběhnou,vyvenčí
    doma zhrábnu oba psy,a Martin jede nakupovat do BUČOVIC,tak uděláme vycházku ještě tam,alejí,a městem,at mají pejsci zmněnu-socializace-Dafi i Žeryk spokojeně šlapou,čuchají si,pohoda,
    dojedem dom,já dám prát prádlo,pak druhý,
    umyju zbytek nádobí,kuchyn,vyčistím konvicu,
    a napíšu mega dlouhý mejl-poslala jsem ho Čajdě,Fifi,a PetřeK-pravidla soužití ze psy…..,Martin ho vytiskne,přečte,
    a poté co z jedno pravidel je-to c si nedovolíš k Žerykovi,tak nedělej Dafině,protože,mě tím jenom vytočíš…
    tak poté na terase posdí Dafinu,protože si maslí,že ona nějak sleze na sedačku…
    tak se vytočím,sundám ju zeptám se,proč si tam nedá Žeryka-nedal,by ho rafl….
    proč zase otravuje Dafinu,která akorát na tom stole čumí a přemýšlí co dělat…
    no nic,rafnem,se já mu řeknu,že meil jsem psala na hovno…
    a jdu gruntovat barák+andulkám….vysát,vytřít,vydrhnout jejich hovínka u okna,vyklepat psům pelechy…
    no nic…..
    a to mě psala kolegyně,at jdu za ni dns odpo do práce,že ji bolí záda….
    na to jsem jí odepsala,že se omlouvá,že jsem do práce 3 dny chodila s migrénou-ne nemám na to prášky….
    že 4 dny mě bylo špatně,ted že je mi špatně a boolí mě břicho,taky by to ze zákona ani nešlo,musím mít jedinej volnej víkend v roce…
    Černjčaj-to by mě teda zajímalo,co ti bylo….
    jinak,jo taky už nejradši chodím ven ze psama sama,než bych poslouchala nějaký blbý kecy-viz mejl…
    blbý je to s výletama-se nikde nevyznám a všude ztratím….