Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

cernej caj

taky delam ve firmach kde se dost tyka mezi sebou takze su zvykla, ze kdyz nekoho vidim v kanclu rikam ahoj. dobry den rikam evidentne starsim lidem spis ze zvyku i kdyz mi treba zpatky rikaji ahoj tak si casem zvyknu a preucim se, mame obecne tykaci firmu ale spis teda prirozene tykam lidem na patre (programatori a teda lidi „z myho soudku“) ale kdyz 1x za tyden jdu dolu na recepci tak nove slecne taky rikam uz rok dobry den prestoze je evidentne tak o 20 let mladsi nez ja 😀

Fifi
    me na to nikdy nikdo nic nerekl. Koleno mam 20 let a podle me je mnohem lepsi s nim cvicit spravne kdyz chodim nez necvicit vubec, ze… jako v zivote mi na tom nikde nikdo nic nerekl a kdyz to neni dobry tak sama vidim ze bych asi nemela treba jit tancovat nebo z vyletu jet driv domu.

Jinak vcera v 19:40 sem startovala stovku vokolo brna, takze „jen“ 40km, nejak to neslo, na 35 me rozbolela dost prava kycel asi z odlehcovani kolene pac samej asfalt i kdyz me nijak nebolelo, tak sem dosla na 40 na kontrole rekla ze koncim a jela domu. Bylo to fajn, ale mrzelo me, ze kdyz sem kamaradovi kterej vzal svoje kolegy rekla na 35 ze me boli noha ze dojdu na 40 a budu koncit, tak sem asi cekala, ze kolegove pujdou sami a on pujde se mnou – jako 4h rano, nekde uprosted lesa.. a trochu me zaskocilo ze rekl tak cau a sli vsichni dal. Nevim, ja odtahnu ciziho kluka 17 km a vlastni kamarad se ani neobtezuje sam sebe zpomalit o 10 minut na tu vzdalenost a dojit se mnou k autobusu aby vedel, ze v tom lese nekde nezustanu… nevim, dost me to zaskocilo. Nerikam, ze netrefim a ze to byl nejakej problem, ale lidsky sem od nekoho kdo sam odsuzuje jiny ktery uprednostni sportoni vykon pred treba doprovodem kamarada na zastavku nebo s jistoou ho ponechat nekde k vyzvednuti udela uplne to stejny a nekde me necha uprostred lesa aby mohl pokracovat s kolegama