Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi,Odetta-tak mě nevadí,když mě tyká někdo mladej,v práci mi tykali 16letí brigádníci i třeba….ale když to po pár dnech navrhnu já,tykání od někoho kdo je o 25 let starší je na mě trochu kách,on to řekl v první vteřině na kase,možná,kdyby to řekl bokem,u palety tak bych třeba prohodila,že to mohl nechat na mě nebo tak….
no já su na tykání prostě háklivá jak už jsem psala z níže uvedených důvodů-většinu života vypadám mladší+působím tak,že mě mají lidi tendence tykat +se chovat tzv,-neberte to slovo ted doslova-neuctivě….
prostě jak se říká,hůř se někdo pošle někam,když mu vykáš,než tykáš,ale tohle taky nemyslím….no to je fuk….
ftipná dnešní historka-Mirka šla zalívat kvítka:
vedoucí-do sluchátka-Miri,běžte zalít gebery
tak já dojdu ke stojánkům z kvítkma,tam 2 kyblíky,v tom kytky a pak jedn kyblík,tak já z toho jak tam byly 2 kyblíky v sobě,tak jsem jedn vzala,dala do PŮLKY VODU,nalila do těch kyblíku,mezitím mě volali na kasu,fronta,a já čičím jak z toho jednoho kyblíku valí proudem crčuvím voda dolů a dole kaluž jak vrata!!!
jdu na kasu a do sluchátka říkám-můžete sem prosím někdo dojet ze strojem mycím?ten jedn kybl teče,musím na kasu…
a vedoucí-no proč si myslíte,že tam byly 2 kyble?
no tak ted už vím proč…tak zástupkyně to šla po mě uklidit…
tak zase někdy pudu zalít kvítka…:D