Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Krasnej vikend vsem! 🙂 A zejmena domacim, ty zase budou mit zalehly ucha a chrapot, at klapne pocasi! 🙂 Brtnik vypada, jak kdyby Taliprdovi daval pivni infuzi. 😀

Cajdo – jsem zrovna dneska na rehabce (chodim ted 1 za dva tejdny na pul hodky si nechat porovnat a uvolnit hrba) rikala terapeutovi o tobe, ze ses blazen. 🙂 Rozbita s koleno a zado bolestma a tapes s krosnou takovy dalky. Charlik je cunik, ale shit happens. 🙂

Mirko
    Teda takova tykacka od chlapa, nebo spis kluka, docela oprsklost zejmena na pracovisti. V danou chvili je asi cloveku blby rict ne. Coz mi pripomina prvni Troldovu rehabku, ja jak jsem u psu zvykla vsem tykat, tak po par minutach rikam teraputce „mohla bych tykat?“ – ona jela nastavenej zakaznickej mod, ovsem ja se znam. Jak jde o cokle, tak se prestanu hlidat. Byla prekvapena, ale souhlasila, na konci rehabky jsem se ji este omluvila, ze to ode me bylo neomaleny a unahleny, ale ze mi tak zobak narost. 😀 Se smala a rikala, ze je rada, protoze jde hlavne o psa, aby byl v pohode. A stredecni setkani uz probihalo uplne prirozene, pokvok byl o vsem moznym.