Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Maya-děkuji,jako říkám,kdybych s ním dělala pár dnů,tak mu to jako navrhnu sama,ale po první vteřině….-ted jako nepřeháním…
ono taky kolikrát člověk neví,jak dlouho tam ten člověk bude…
no nemám tohle prostě ráda…
a jako nikdy jsem to neměla ráda….,
ono jak už jsem tu několikrát asi psala-jednak vypadám mladší než su,
a jednak prý na lidi působím nějak,že prostě mají pocit,že mi můžou tykat….což mi řekla kdysi střihačka psů….
nevím možná na tom něco je….,
no každopádně tím,že na ty lidi působím nevím jak to říct-jednak mladě,a jednak-jak je opak slova-nevzbuzovat respekt?
-prostě na cvičáku třeba kdysi když jsem dělala výcvikářku-a moje druhá kamarádka o dva a půl roku starší!!!!dělala hlavní výcvikářku+předsedkyni-trak ta co řekla,bylo pro lidi svatý!
co jsem řekla,já-o tom se z půlky diskutovalo….
-mimochodem,větu,když jsem ležela tenkrát v 25letech u této kamošky na zahradě a četla si,tenkrát s dvouměsíčním štěnětem Gerem,a kamoška si tam okopávala záhonek,ta kamoška o dva a půl roku starší!!!-tak soused na mě-hlolčičko zavolej mi MAMINKU!-kamarádka,se souseda zeotala,jestli mu připadá tak stará,nebo jeho kamarádka tak mladá:-()
takže u mě se často s tykáním dřív pojilo dost takový familierní chování-ve stylu-no jo dcerz v tvým věku mám doma….-nebo nevím jak to říct-prostě se ke mě často chovali tak jako blahosklně?…..
no to co se mě omílá celým životem,že mě lidi neberou vážně…něktří….