Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
alééé prdlačky elektřina……
mě přepadla před 3dny a 3 noci migrána…..
jako luxus!!!!
celej týden odpolední,bolí mě půlka hlavy,včera i kost a oko,jako půl xixhtu,
takže je to fakt fajn,do toho je mi pořád na zvracení….
no boží,do toho-to mám k tomu-ty holčičí věci,takže v jednu v noci peru ve vaně rifle a tak…..
prostě boží týden….
ráno teda dělám vycházky ze psama-ke křížku,nebo kousek k lípě+k tomu pocvičit bud taneční cviky jako rehabku,nebo poslušnost,ne bo hledání objku/vodítka-to když jsem si doma zapoměla gračky a chtěla vyběhat psy…
dneska ke křížku,podél lesa dolů a zpět,s každým jednou hledej-ztratil a dom,
Dafi zase nechce ze začátku chodit na vycházkách….,se zastavuje,pomalá….
když jdem zpátky,valí,cvičit ju baví,když jsme jinde než naše 4 trasy dokola-ke křížku,k lípě,k hájence,k rybníčku,případně jdeme delší trasy tak běhá….
tak to taky nepřidá na náladě….
přitom chodíme brzo ráno,když je chladno,mokro,
pokud nemám ranní-od 5 od rána,tak naše halavní vycházka je ráno,
další vycházky jsou kratší,nebo zase v chládku večer…
v práci jsem viděla pár vteřin novýho kolegu-brígádníka-to je taky vtiopná historka…
borec je mu 20,dělal v obchodě,je hrozně přátelskej,ukecanej,akční,
pracovně jako v pohodě-sám si i hledá práci co je třeba dělat,na kase prý dobrý,nic se mu nedá vytknout,ale….
ted ta historka-jdu ve středu před prácou do knihovny v Bučkách,a knihovnice,že tam máme někoho novýho v práci,a na její vkus je až moc přátelskej,jako proti zaměstnancovi neřekla nic,jen,že je moc přehnaně milej….
říkáím-já nevím,ale nemám ráda,kkdyž mi někdo hned v PRVNÍ VTEŘINĚ TYKÁ!
ona-jo já taky ne…
no a včera-dojdu ke kase,kde je on a říkám-Dobrý den,já vás budu asi střídat-
a on-s přáteslým úsměvem-já jsem xxx-a budem si tykat ne?já nemám rád vykání!
no nic,to mě dostalo-mohla bych mmu dělat matku,su ženská,asi bych to měla navrhnout první,a i když mi kolegové říkaly,že na toto se dneska už nehraje,a je fakt,že si v práci krm vedoucího tykám ze všema,-někteří zástupci si teda s některejma kolegama vykají,což je úsměvný,když je mezi něma třeba 6let rozdíl:-)ale tak nadřízenej,podřízenej….
jasně,když by u nás byl dýl,tak bych mu řekla,že si budem tykat,tykala jsem si tam normálně s 18letejma brigádníkama,ale třeba po pár dnech…..
no su asi trchu fiflena:-)
nebo spš ze staré školy,já bych si prostě nedovolila v jakékoliv práci,kde ty lidi nezznám hned tykat,vždycky čekám,až se na tom domluvíme
Kimi držím palce at už má konečně pookoj!!!!!