Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Ráno krásně pršálo a odpoledne fčéra jsem lustrovala, ešivá nááhodrou nerostou už houby. ale zatim prt (jo jak jsem koukala, tak loni to bylo až v druhý půli června, ty moje první hřiby, já myslela, že to bylo neočekávaně ešče dřív) , tak ať pěkně pršá, vodička se vsakuje, aby měly houbičky z čeho růst, že jo.

Musím objednat dřezovou batérii, resp. dvě, páč mám ty dřezy rovnou dva (buržousti sme!) – z toho jeden malej vedle lednice, čistě na čistou vodičku – když člověk myje ovozel, nebo skleničku od pití, nemusí ta zcela čistá voda jít tam, kam půjde ta ostatní špinavá do čistírny, to by bylo škoda. Budu mít zásobník s čistou vodou z kůchně!! To jsem veleráda.

Helejte a co Míla, už asi padla vyčerpáním z organizování nový domácnosti? 😀
    Zítra DRŽET VŠICHNI PALCE KIMI, JDE CHUDERA ZASE NA OPERACI. TO BYSTE SE FAKT PO… 🙁 Tak už to tentokrát musejí dotáhnout do vítěznýho konce!

Dennyky

Xena se fakt měla jmenovat Dennyky 😀 😀 hele a má obří ty přední haxničky, takhle na fotce. A je děsně ňuňůůůůůů otomilááá!

PĚKNÝ VOKNO i mikina DM 🙂

si jí všimla? 😀 😀 😀

Jo a tuten klip je nejvíc

😀 😀 😀 hele strašný, strašný, voni sou takový ale kretýnos! 😀 😀 😀 Já furt čekala, jak se to tam vyvrbí s Kruspáčem, kterejžto se převlíkal za Frau s kozama ze slámy 😀 , ešivá si ho pak vezme Tilda, nebo jako co 😀 a vono prt. každopádně děsná hovádina jako vždycky a člověk se furt jen tlemí 😀 a jak tam pěkně hladí toho svýho nástupce 😀 😀 a ten závěr, jak tam jde ten režižér 😀 😀 boží je to. Vona vůbec ta pjésenka je ftipná velice, už jen ten začátek 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.