Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tož jsme měli dřevorubeckej víkend. Teda já ne, mě radši nepřizvali, ale Brtnik s nejladším hošíčkem pokáceli za sobotní odpoledne pět stromůch a v neděli ešče tři. Máme hromadu dřívího a já si voddechla, když se vždycky vrátili oba domů v pořádku. páč ty stromy to umí dost rozbalit při tom kácení.Vím to od bývalýho kolegy, jak se to dokáže nevyzpytatelně chovat. Brrrr. A taky jsme viděli poprvní naživo malou Dominíšáka a je to boží mimino. Huž sem jí začla učit ten Ulámbátár a Achtung. Je to hodné dífče, poměrně tiché, budu ji muset vyškolit. A moc krásně se směje, prtka mrňavá. Čokle z ní byli tak hyn, že jsem je musela vyhodit z baráku ven, páč Rumouš by jí zahubil svou bezmeznou láskou a Taliprdová svou debilitou 😀 .Každopádně jsem se odvážila a vzala si jí do ruky, myslí, že si budeme rozumět, stejně, jako s její maminkou 😀 . Jdu objednávat sud s proseccem, ať máme do budoucna zásobu 😀
Zlatko
Copak je s Andym? Co si to pořídil, brouček malejk´? Ví doktor, z čeho to vychází, moc, moc mu držím palce a gratuluju k mimišťákovi – jak psala kachna, má lůkcůsní datum narození!!
Dennyky
tak to je fajn, že Mrňafka už má svoje doma a hlavně, že budeš vědět takhle, jak se jí daří dál a že má fajn domov. to se pak líp řeší ten odchod do novýho.
símtě jaký zhruba průměr hlavy měla ta vzácná houba v hádance?
A je to koule, neměla nohu?
nohu to mělo, a velký to bylo jako větší tenisák?? O malinko větší, si myslím.
kachna
Mateřskej plurál je sfiňa
Si ůůůůň“ 😀