Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak v pátek večer měly pejsci delší vycházku-pěkně ke křížku,kus dozadu
mezi polam,zpět,pak dolů směr dědina,to jsme i běžely všichni 3,aby měly pejsci pohyb-no a já taky,že:Dpak od křížku dom,
u brány s každým pár rehabilitačních cviků-couvání,packy,tapky,kroky,otočky,
+na zahradě cvičení i ze psama rodičů
v sobotu ráno jsme daly delší okruh v lese-takže k lípě-ehm první kopec…
serpentinama dolů lesem,pak rovně k Nevojické vyhlídce,a pak šupky hupky další kopec navrch směr k hájence,od ní pak dolů-sebou vodu,Žeryk hurý začal pít s cestovní skládací misky…..
po vycházce česání a kartáčování Dafiny+stříhání srsti mezi prstama,afinky,
k večeru vycházka ze psama i Betty ke křížku,
předtím několik hodin předčítání knížky nahlas na dvoře-další cestopis o holce co s nemocí střev,šla Pacifickou hřebenovku-ze dna na vrcholky hor
od Moniky Benešové-nechápu,mazec…….
klobouček dolů před tou holkou!!!!
no a dnes ráno jely rodiče na výlet-turistiku,tak jsme i jejich pejsky vzaly k lípě,pochodit po lese,a hájenkou dolů
pak jsem ostříhala Martina,sobě afinku,Bettyně splstnatělý závěsy na stehnech-takže jedno stehno má brutálně hnusně okudlaný,ale měla to u kůže sfilcovatělý…
máti je sice češe,ale tak jako asi hřbet,boky….nebo nevím…..
no a já se na to v poslední době u jejich psů trochu vyprdla………:-()(((
no nic,pak už jenom učesat Norinku…..
a můžu jít česat svoje pséky….,
až rodiče přijedou,uvidí Betty tak mě zabijou…….
Petrs01-Lokálku jsem si pouštěla v pátek,Pokáče znám
tvoje chození/treky,výlety,turistika-obdivuju,i když nechápu…..
já mám za sebou celkem dost dní volna,který jsem strávila vycházkama ze psama,cvičením ze psama,přečtením několika knížek,+jsem byla na večeři s kamarádkou a u ní v knize,o víkendu v BK,+tatka u nás…
jako brala bych do těch volných dní nějakou výstavu-obrazů/fotek,+nějaký výlet,
ale ne tak drsně jak ty….
tak nějak nechpápu,proč bych se měla ve volnu takhle ničit,jak ty popisuješ některý treky….
bohatě mě stačí jak se ničím v práci…..takže ve volnu chcu mít klid a pohodu……
je fakt,že mi má tzv.druhá mamka ped měsícem v BK řekla,že její známá je prodavačka,takže se taky v práci nadře,+chodí na turistiku,+má pejska,tak chodí ven sním…..takže nechcu se vymlouvat na to,že se nadřu v práci…..
takže asi su z práce tak utahaná,že teda su líná,a nechce se mě huntovat ve volnu někde na hromadě kilometrů-přiznám se,že delší vycházky a k tomu čtení,je na mě docela fajn relax…..
jenom teda válet s knížkama by m,ě nebavilo,to su zase ráda,že se projdu,ale zase x kilometrů denně ve volnu-a ted nemyslím jen tebe,ale třeba kamarádka z BK,u ní hodně dovolených bylo-hory-oblečení nepromokneš/neprofoukneš,a ráno vyjít,večer přijít….dřív s rodiči,pak s manželem,který je vášnivý cyklista,dřív i trochu závodil,takže ten ve volnu drandí na kole,a i dovči mají z kolama….,takže mám obdiv před takovými lidmi,jako seš ty,kamoška s manželem,Čjda….ale mě by to zabilo…..