Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Denny
Tak kamaraf je neco jinyho to je osoba blizka a tou rodinou sem treba myslela i kamaradh a osoby blizky obecne ale povazovat tak nejakyho zpevaka i mtreba z kapely co mam rada by me asi nenapadlo a navic bych to stejne asi nezjistila nebo ne hned, ze bycj trebe denne koukala na stranky kapely. Tak me to jen prekvapilo, ze to nekdo muze mit takhle moc. Ani sem se s tim doted nikdu nesetkala i kdyz samozrejme vnimam ze treba ramstein tady u vas hodne jedou:D nebo i to DM. Ja od nuch snad v zivite nic ani neslysela, tak si nekdy bydu muset neco pustit
MirkaD
Ja potrebuju zpevny rytmicky melodie a text je mi pak celkem fuk… ale taky jak nerozumim aj yak jencz a sk.
Si nekdy musim.majit to co pises, to taky vubec neznam
PetraK
Jj napsalas to hezky spis takovy neuchopitelny. Tak sem chtela to prave nejak uchopit tak diky za vysvetleni:)
MirkaD
Jestli on se martin nenudi tak proto nakupuje, darek v kosiku a serotonin je na svete. A kdyz prijde co s tim uz…
Na vikend se ma ochladit tak mam dlouhy kalhoty tak ted to tak vubec nevypada a jeste se upecu:D
MirkaD
Mam rada pisnicku od klic -mama. Ta je aky depresivni i kdyz holki taky znam dostala swm od mamy k narozejinam kdysi cd… to sme heste abi nemeli pc co by mel cdromku, jak je to davno…
https://youtu.be/cPDIYQjqeTE