Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
brut-je v invalidním důchodu ze střevama-cROHNOVA NEMOC,
kdysi měl částečný,pak dlouho nic,pak celý,ted má částečný,
on byl vždycky dost nakupovací-na rozdíl ode mě…..
on má u mě pocit-ano su skrblík,a pokud to funguje,proč kupovat nový/lepší/modernější-on razí heslo-drahý/kvalitní-když už tak pořádně
a já razím heslo-tak hlavně,když to není moc drahý….
já mám dost věcí ze sekáče-oblečení,knížky,
-on by si ze sekáče nikdy nic nekoupil,pokud to jde tak dražší
já nevím-jedn příklad za všechny-před šesti a půl lety jsem si měla kupovat fenu malýho knírače-DAFI-tak co-misky jsem měla po Gerovi-taky byl knírč malý,
hračky po Gerovi+je to mimi pidi-ona byla hoooodně pidi-takže z bazaru plyšáci-obojek nna štěně+tenký vodítečko s pidi karabinkou-obč zverimex,a až bude větší přepínací dvjkarabinový 2metrý dlouhý vodítko co má doted,a šmitec-pelech měla mít nějakou složenou deku v bedničce-po Gerovi ho zdědil Žeryk:D,a jak byla větší,tak bych jí koupila
no a Martin?-aniž by něco řekl,objednal plyšový pelch kulatý,ve tvaru tlapky,samonavíjecí vodítko žlutý,+plyšovou kachnu,Žerykovi pak taky koupil samonavíjecí vodítko,+o Vánocích dostal Žeryk taky plyšový pelech,protože se mu líbil Dafinin….
když dárky,tak drahý….-jako hodně drahý….
když nakupuje jídlo tak hodně,kdž má přijet můj tatka,nakoupí,jak kdyby těch rodičů mělo přijít několik -ehm-což nejde mám jednoho:D
jelikož jsme byly párkrát bez práce-oba,jelikož já taky nejsu 3krát zdravá,ale není to na důchod….-ale 12 u pásu bych fakt nedalatřeba…
tak já mám furt hrůzu,aby jsme nezůstaly bez peněz-půl roku bez teplé vody a 2 krát bez elektřiny mě stačilo
bohužel,jeho mááti,se včecko co on pořídí líbí,nevidí v ničem problém,je zvyklá,že u nic taky o všem rozhoduje otec,+ten taky furt cosi nakupuje….,
máti se ho logicky furt zastává,protože je to její syn,že…
a můj otec,kterej byl svědkem-prvně včerejší hádky z máti,
tak se k tomu vyjádřil tak,že mu je to jedno-jasně,chápu mého otce-rodiče Martina má rád,rozumí si s něma,oni ho berou na výlety/turistiku,s otcem Martina zajde na pivo,tráví tady všechny Vánoce,léto,
dost otcovi i pomáhal,ted má komplexy,že když tady je,tak tady nic nedělá,že má špatný kolena,takže můj tatka si s něma rozházet nechce,a plést se mezi nás nechce-což xchápu-on chce mít klid prostě