Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Dennyky
    ajeste na slovaci
    tvl ten malej lotr babinskej fakt čučí jako Ty 😀

Petrs01
    Endorfin je strašná droga a jsou různé způsoby jeho výroby.

to jo, to jsou ale ty koncerty, těšení se na nový album a tak, myslím, že čajda myslela – v dobrým – to pozadí za tím, že je to pro ni neuchopitelný – čemuž rozumím
    Patří k tomu i taková soudržnost lidí, který to jedou taky,pamatuju si, jak před tím prvním koncertem za komára, když tam poliši dělali se psama děsný preventivní bububu, že k tomu třeba patřil i pocit toho, že se nenecháme zastrašit, že sice nás tak společnost vidí – dav černých lidí – ale že nejsme žádný šmejdi, chovali jsme se a chováme – a to vždycky – fakt slušně, nikdy žádnej virvál a že i když nám budou vyhrožovat _ některý nebyli úplně příjemný – že před nima necouvneme, že nám to za to stojí……. je s tím prostě spojenýho spousta věcí.

Mirko
    že se mě u ničeho neptá na názor,
    mu se to líbí tak co….

nic ti nebrání chovat se přece taky tak.

Brut
    Jedna malicka :

PUPÍÍÍÍÍÍÍÍKU VÍTEJ, VÍTEJ a ať z Tebe vyroste správnej rebel 😀 . To babička sice neocení, ale ….. 🙂

Mozna klid, protoze je to boure, ktera se pres tebe prevali, pohlti te, sezvyka, vyplivne a ty se citis osvobozene, uvolnene a pritom vis, co tim vsim chteli rict.. Nebo je to prave ta boure, kterou si telo zada a kterou nemuzes jen tak nikde vybit a musis ji v sobe drzet.

jo, to k tomu taky patří. No on to Tilda v těch písníčkách pro fanoušky často píše- -když to zjednoduším – „Seš smutnej? My jsme vždycky tady, nikdy nebudeš sám“ a je to pravda, oni pro fanoušky dělají hodně – třeba teď udělali před koncertama hledání kešek po světě 🙂 to mi přijde jako zupr nápad. A když bude člověku smutno, tak ta muzika pomůže. A nebo ho dobije, vylepší náladu, člověk tu muziku poznává hloubš a hloubš a kapelu taky.
    Já zase bych neuměla poslouchat větší rozptyl hudby, jako to má hodně lidí kolem mně, potřebuju, aby mě to oslovovalo vnitřně, neumím se „rozmělnit“