Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
BRŮŮŮůůŮŮT
V pondeli rano se nam narodila holcicka jmenem Sara
Ešče jednou gratulíre! A ať má Sára v životě spoustu zdraví,štěstí, lásky a kolem sebe hodný lidi.
A Ty – ať máš chvíli taky klid, bych vinšovala.
Karamelka, kterou casto hlidam a ta malou doma privitala krasnou, jemnou pusinkou
jeditíí, to je dycinky ňuňu, když si to takhle sedne. Však už je zkušená chůva, ne? 🙂
A Klokáně se nedivím, že si Tě tetkonc hlídá, pro Sviní to v jejím věku asi bylo taky zvláštní Tě nemít pořád kolem sebe.
černej čaj
a to ams nejak nastavenej mozek?
hm…….. no to je zajímací myšlenka, ale je to prostě vášeň, jako když někdo sbírá známky, má adrenalinový sporty, běhá – jo , k tomu bych to v něčem přirovnala, závodně jsem běhala, tak v něčem možná ty pocity jsou stejný.
Ja to asi nedokazu uplne pochopit ale me zajima kapela jen pokud se mi libi ze chci dalsi
já to neumím popsat, jdeš jakoby do hloubky znáš texty, osloví tě nejen muzika, ale i texty – pro mě by nějaká pakárna neměla smysl i kdyby to mělo dobrou hudbu, musí v tom být něco víc, je to taková chemie podobně nastavených lidí???
Dennyky
NE, JEZDILA NA TRAKTŮRKU 😀
😀 tak to bych tam u nás asi rychle dojezdila, když si představím, jak v traktůrku šplhám nahoru ke kostelíku…….. bych byla hned na zádech 😀
Petrs01
“dobrý den, potřebuju trubku na psa”
a prodavač by odvětil: „Jasně, vydržte chviliku už jedou!“ 😀