Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
ale jde mi o to,že všechno se dá pořídit levně-dráž-draze
můžeš to koupit v obchodě ve městě,
můžeš všecko!!!objednávat…..
ano-řekli jsme si doma,že chcem závěsy do dveří-ale on do jedněch dveří objednal ten závěs s bambusových tyček,co si lidi dřív dávaly do chodby v bytě-dřív jsme tam měly záclonu s magnetama uprostřed….
do druhejch dverí objednal ty šedý provazy……
na křeslech máme sedáky taky objednaný-přitom je mohl vzít ve městě…a taky by to počkalo po dovče a nescopence,nebylo to nezbytně nutný…
mám novou lampičku-ano řekli jsme si,že potřebuju novou lampičku-v tom,jsme se shodli,
ale ta moje svítila-měla rozbitý stínitko,ale fungovala,takže zase-bud by to počkalo,neno vybrat bych si mohla JÁ SAMA VE MĚSTĚ
místo toho mám lampičku s třeme druhama svícení…tři tupky,furt i když je vyplá tam svítí cosi za modrý tlačítko,tk to Martin v noci zakrýval knížkou…..
prostě on řekne,že já bych koupila levný shity,
já řeknu,že on utrácí za zbytečně drahý,a něco by počkalo,nebo dle mě není nutný
koupil mě před týdnem větrovku na rozepnutí,když mi byla malá poslal ju zpět,já mu řekla,že chcu jinou větrovku,že chcu zpět peníze,on ju poslal zpět,s tím,že oni pošlou větší velikost…..