Odpověď na: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022 Odpověď na: Kecací jaro 2022

MirkaD

tvl-mě tady jebne-ten Martin je veleblb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mám pátej den dovču-v pondělí jsem dpo přijela s tatkem abych zjistila,že Martina neopustila nakupovací mánie,kterou má asi už 2 týdny….
takže doma 6 novejch štamprlat,protože,když k nám přijdou rodiče 2 krát za rok si přituknout na naše narozky,tak máme málo skleniček,či co….
no dobře 60 kaček za štamprlata-řekne si Martin a asi všichni okolo,
já si řeknu-korunka ke korunce a je na dovolenou/auto/případně peníze bokem…
pak u dveří nová rohožka,že já na tu minuklou cákla barvu u líčení,tak se koupila nová rohožka-jasně rohožka by nebyla taková položka,kdyby byla za pár kaček ,ne všechno dražší/lepší/hezčí/kvalitnější přes inrnet-takže všechno dobírky…..
no nic,ve středu odpo vycházka ze psama,pak se mělo grilovat na terase-říkám Martinovi-su ze psama celej den,měly 2 vycházky ze cvičením/hraním,jou vyvenčený,pohyb měly,doma oba u mě na klíně,asi hodku-takže pochovaný,pomazlený
Dafi bude během grilovačky doma,nebudu furt hlídat-kde jsou otevřený dveře,kde je Dafina a tak…
Martin za vteřinu Dafi pustil-Martinova máti,za co Dafi trestám,že to nechápe a tak,pak
jsem seřvala Žeryka,že u jídla knučí,že pude za dveře,tak na mě všichni čučely,co řeším a tak….no nic…proběhla vyostřená debata….
včera po větší ranní vycházce-k rybníčku,podél ohrad dozadu,zpět+okruh po dědině ještě,a kus mezi pole k lípě,kde měly oba velký čmuchací čtverečky,tak dojdu dom,doma další balík…
vylítnu na Martina,jestli je milionář,poštěkáme se,že,jestli má tolik peněz,že furt objednává něco,tak,že si s ním nic neužiju-žádný kino,divadlo,dovča,poštěkám se fest s jeho máti,
doma udělám oběd,vysaju,uklidím, a po obobědě tatka vyvenčí psi a odjíždí dom,já do města,kde se zapichnu v knize,pak jdu s Aničkou na večeři,pak dojedu dom,vyvenčím psi,du si íst
a dneska-jedem chvílu ven ze psama autem,auto kaput,tattatk dojeddem,
a Martin vybalí ten krám co včera došel-je to závěs ke dveřím šedej s PLYŠOVEJCH DLOUHEJCH TYČEK NEBO CO,JE TO HNUSNÝ,DEBILNÍ….
JÁ CHTĚLA DVĚ ZÁBRANY DO DVEŘÍ AT NEULETÍ ANDULKY,JEDNU JSEM SI KOUPILA ZA 200OD NÁS-SÍT PROTI HMYZU
DRUHÁ ZE Z BAMBUSOVÝCH TYČEK,VE KTERÝCH SE XKRÁÁÁT DENNĚ VĚŠÍM VE VCHODĚ……
MĚ TREFÍ ŠLAK FAKT JOOOOOOO