Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
černej čaj
le tak hudba porad lrece jejich bude a zbytek skupiny taky…
tak to ale prostě pro mě není. jo ta hudba tady bude pořád, ale jestli ve dvou – z původních 4 budou hrát dál, je otázka. Už to není to ono. Kdyby jim bylo 40 je to jiný. Já se „černá“ už snad narodila, mám je, stejně jako Štajny prostě v krevním řečišti, žiješ s nima od pradávna, znáš je od jejich začátků, sto let s nima žiješ, máš všechny všecičky jejich písničky na cédu, nebo i na deskách, kazetách, máš sto let starý plakáty, který jsi měla jako echtgold pupík ještě z Bravíčka, máš doma všechny lítky z koncertů na kterých jsi byla, od toho prvního v roce 1988 – kdy je to takovej klasickej divadelní lístek z tý doby, s cenou 95,- Káčees, páč to bylo přes ROH – taková rarita dneska, těch koncertů bylo fakt nepočítaně, páč krom toho prvního za komunistů, jsme pak jeli vždyky min. ještě na jeden,dva další někam za hranice- je to opravdu neoddělitelnou součástí Tvýho života – Těžko se to popíše. Právě že cizí nejsou – jsou vlastně my, já, každej pravověrnej Depešák.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.