Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
včera odpo vycházka ke křížku,dolů,dědinou dom i s tatkem teda,tatka přijel tradičně nalehko,ted se diví,že je tu kosa:D
odpo jsem jela do knihovny nabrat hromadu knížek,
večer uklidit domeček,a posez na terase
dnes dopo pršení,tak ještě před tím ráno ze psama k rybníčku,tam pocvičit ze psama -kroky,otočky,chůzi u levé,pravé nohy,obíhačky,couvání,sedni/vstan na lavce,stůj-ke mě,obíhání sloupu,nošení vodítka,klíčenky,
pak vycházka ještě podél ohrad.dokonce jsem ze psama i běhala:D:D:Da od rybníčku dědinou dom,pejsci proběhlí,vyvenčení,pocvičený,Žerykovi jsem mezi cvičením dávala kolečko na hraní,doma ještě dostaly hlavolamy a chrní a já čtu…..
Fifi-mám víc dní volna,ale je u nás tatka,takže větší výlet nehrozí,
tatka by s náma nejel,a je blbý,si ho pozvat a někam jet,nehledě k tomu,že Martin má tu neschopenku,že….
takže dělám to,co dělám,když mám volno,2vycházky ze psama,
+x hodin čtení……
+domácnost
Denyky-tak to je fajn,že je Koníky tak milá na děti
PetraK-ty jsi měla teda zákeřný víkend,brrrr
jak to vypadá s tou ohařkou?
Kachna-závidím mravenečníka,synek je šikovný fotograf
Maya-teda želva v ledničce by mě vyděsila:D
jinak-dost jsem přibrala+mám oteklý kotníky-názor máti+Martina-tak ty léky neber,když po nich tloustneš a nic ti není….
jako-jo nechce se mě brát léky,po ktreých jsem fakt dost přibrala-švagrová,se v neděli fakt divila,že jako mazec teda,
takže to chci probrat s doktorkou
ale fascinuje mě přístup mýho blízkýho okolí-prostě ty léky nejez-dyt ti nic není,dyt je nepotřebuješ….
jako,jo,taky nejsu nadšená z toho,že je beru tak dlouho,upřímně jsem myslela,že je budu brát jen pár týdnů a ne skoro rok….
ale,mě fascinuje něco jinýho-kdyby někdo bral lék na vysoký tlak-což bere můj otec,tak mu taky nikdo z okolí neřekne-tak to neber-ničíš si játra/ledviny-třeba,nic ti není….
jak jako můžou vidět,jetli mě něco je nebo ne?
dyt nejsou uvnitř mně?no nic
na odlehčení-něco z víkendu-jsme u oslavenkyně,jedna kamarádka už jela dom,protože druhý den služba v nemocnici
a jedna kamoška říká-Mirka mluví sprostě
druhá kamoška-nemluví sprostě,jsem si nevšimla
já-mluvím sprostě Martin to na mě nesnáší úplně
-jedna kamoška ke druhé-nemluví sprostě-doprdele a sere já nepovažuju za sprostý slova:D:D:D