Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hlásím, že jsem na sebe hrdobec, jsem po pauze – páč vono vstávat v těch 4:35 nejni pro mě úplně to vono, tak jsem to flákala – opět přiměla své já k tomu, že ráno CVIČIM! A hlásim, že mi přišlo do hromadnýho emilu oznámení, že v rámci jakýsi akce ONA dnes (asi ňákej časák, tušim správně?) je 20% sleva v obchodě, kde prodávaj KADIVOU BARVU, KADIVÝ ŠAMPŮNY A TAKY EKOK PROSTŘEDKY DO DOMÁCNOSTI. KDYBYSTE NĚKDO CHTĚL, POŠLU TEN KÓD.
Tu prší a já si – Dońa Debilita- nechala deštník v autě. Včera jsme jeli příšernou kolonou, já nervní kvůli psům……. 🙁 tak jsem ho tam nechala.
Poseděli jsme si fčéra chvilku na zápraží a pozorovali jak pěkně zahradnicky prší. Pak jsem si střihla s čoklema i trochu toho cvičení na zahradě, tak měla sousedka asi o zábavu postaráno, sem ji viděla jak se šmrdolí za záclonou. Honila jsem ohařiska do směrů séém a taaaam a padali k zemi a dělali maliny… a pak jsme se zabíjeli vo talíře. Gůt to bylo.
kachna_
ŽJOOO MRAVENEČNÍKOVÁ! Marťus je šikovnej, ešče, že ho máte fotografa jednoho. Proč madáme konzumuje žídle?
Dennyky
jo ty srdíčkový věci to je krása, by i Tilda záviděl, ty romantičko
Si píš! By sem mu f tom naservírovala vovarovou poliftku s kroupama a to by teprvá čuměl! 😀
Mrzí mě, že v tomhle dýzajnu nemají i ty velký talíře no, to je škoda, to bysem potřebovala.
pro růst hub.
taky se chystám to pořádně prozkoumat kolem Kikininýho dubu, zatím jsem vždycky jen hodila voko, ale tetkon už by to možná šlo!
Slovo dalo slovo, dnes se k nám přišla mrknout na dílnu a od 1.6. by nastoupila asi na 4 hoďky.
tak ale to je supr!!! To si močikovná, močikovná!
Maya
a hele jedna holoprtka zadara
tak já teď nemožu 🙁 , ale voni si ji vezmou nějaký dočasky, se nebojim, to není jak 10 babča.
to koupání ve slaný vodě – odhaduju buď jako desinfekce? Nebo že by „wellfáre“? 😀
Fifi – ajooo, Křemýl byla vražedkyně, no to zní hrozně, jak to píšeš. brrr. Ale je fajn, mít takhle signálního psa, to je Rumouš taky, nahlásí a donutí Tě jít konat.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.