Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Brej vecir,
tu prosla asi slusna bourka, kdyz jsem prijela domu, vsude zaveje odkvetlyho seriku, zalito je taky prijemne.
Ja vcera mela zviratkovej den. Rano jsem vysvobozovala mladyho spacka, kterej vlitnul do chodby. Blbec se schoval za mrazak a nechtel vylezt. Nakonec jsem ho vystouchala po vic jak pul hodine, jako podekovani posral dvere a prah. 😀 A vecer pro zmenu akce jezek, Troldik zaloval, chodil za mnou a kdyby mohl mluvit, tak dostanu sprda, ze jsem tupa. Poradnej jezci kusanec vynesen daleko na mez, Troldik si viditelne vydechnul, jakoze „no konecne, blbka, toto trvalo“. 😀
Esusova
Ty blazne, nepadej, kdyz to neumis! Huf, hlavne, ze ses cela. Krom Arniky i kostivalek, at se ti pohmozdeniny rychlejs zhojej?
Dennyky
Ty si nevypichavej ocicka, ale rozumim, ja vcera sekala a nemit ksiltovku, mam slinc od merunky na tvaricce. Kdyz clovek cuci na zem, nevnima. Hele, ja chci taky video opicky Aidicky! Konevuv prstik teda voser, to ma este na dlouho, ale tak snad to sroste dobre a nebudou nasledky.
Mayo
Braska byl taky sikovnej, koukam. No, to mame treti pripad, takze nic se dal neposila, jasny? 🙂
Mirko
Pekne sis uzila volno. Film taky neznam. Ty mas ted dovcu, tak povalite nekam i mimo bezny trasy? Nebo si to pletu a mazes zase do prace?