Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tož jsem byla o víkendu v BK,
    v pátek ranní,ještě jsem po ranní byla chvilku u Aničky v knize
    k večeru šla ze psama ke křížku a od něj dolů polama a dědinou dom
    v sobotu brzo ráno jsem jela,teda já a Dafča:D
    ve vlaku jsem to prospala:D-hrozně ráda spím ve vlaku,i se mi tam zdají sny
    dojela jsem kolem půl deváté,
    koupila jsem Téma-Denyky je tam rozhovor se sestrou Tanji ASKANI+fotky vlků,
    tak kdybys sis chtěla počíst?
    že bych ti to ofotila/poslala,případně jestli bude ještě na stáncích?
    no nic,dopo jsem šla koupit dárek strýcovi k narozkám,odpo jsme šly ven s tatkem a s Dfčou-kolem mlýna,kolejí,kde jsme potkaly paní s PŘENÁDHERNÝM PEPŘOVÝM KNÍRAČEM,STŘEDÁKEM,9LET,PŘÁTELSKEJ,MILEJ-NUTNĚ MUSÍM MÍT STŘEDÁKA KNÍRAČE-konečně bych se nemusela zohýbat k zemi:D:D:D
    no kdyby to středáci nebyly ze všech 3 rázů takový nejsložitější,tak mám středáka….
    no,pak jsme se šli mrknout na sochy co dělá tatínek Kryštůfka,
    a kolem řeky ,kde teda udělaly cestičku na chození pro pěší,původní zarostla,jak tam je vyasfaltovaný ovál na inline brusle,který vede kolem basseballovýho hřiště,kolem hřiště na skákání kol,a kolem agility cvičáku,
    tak hodně lidí chodilo po té asfaltové cestičce,jenže to se míjely s bruslařama,cyklistama-podél řeky je dlouhá cyklostezky od splavu a až k nádraží,s běžcama z atletky,tak udělaly cestičku na té původní vyšlapané+tam daly cikcak lavečky-doprostředka,
    tak jsme to pochodily tam,pak jsme to vzaly městem dom,
    doma jsem dala četcí přestávku-mám u tatky rozečtenýho toho Ziburu po čsku-je to fakt dobrý,vtipný,poučný…dobře jsem mu koupila:D
    no pak jsem hodila xicht na hubu,a šla jsem na místo srazu našeho čtyřlístku,kde nás manžel kamarádky hodil na Klepačov,-oslava narozek na zahradě-takže grilované maso,hermelín,hrozny,zelenina,brambůrky,bábovka,
    šampánské,káva,čaj,víno,voda…..no luxusní hody:D
    poseděly jsme,pokecaly ,pk jsme se šly projít kousek po lese kde jedn pán dělá pro děti ze dřeva -sovu,mochomůrku,ferdy mravence,hada,prase…nádherný!!!!
    tam jsme se potkaly mimo jiné z uštěkaným malým kníračem-fenkou-tu jsem si teda nemazlila,ani nechtěla-pidi uřvanca mám dma,že jo:D
    pak jsme si šli prohlídnout hřbitov…..tak jako netypiský na oslavu narozek,že?:-)
    a zalezly dom,pokračovat vevnitř v oslavě-probraly se děti,chlapi,práce,vztahy…..a zazvonil zvonec,oslavy byl konec,zpět taxíkem,
    v noc bych teda nechtěla jít odtud pěšky….divoká prasata,dole u mostu divný existence….
    v neděli ráno vycházka delší s Dafi podél řeky,koupaliště,městem dom,
    pak čtení,odpo vycházka s Dafi a s tatkem zase podél řeky,městem dom
    k večeru jsem šla na 2hodky za Kryštůfkem,ale ten zíral do mobilu,kterej před měsícem dostal:D,takže jsem mu byla dost jedno:D:D:D
    no večer po návštěvě jsme s tatkem zíraly na českej fil-příliš osobní známost-celkem psycho scény teda…..
    ráno jsem si dala s Dafi vycházku městewm kolem kina,široký taras xxmetrů dlouhý použila jako kladinu,po kterém Dafi šla+dělala sedni,lehni vstan,
    v kině budou dávat jako premiéru fil z krasu a jeskyní-kde motýli nelétají,-takže to zase neuvidím…..fajn toto…
    no pak jsme jely s tatkem k nám dom
    odpo jsem šla ze psama ke křížku,pocvičit trochu vyhledávání předmětů,a četla si a Dafi se vykecávala na zahradě
    dnes ráno jsme byly s pejskama okruh ve Ždánském lese,kde jsme se jim párkrát schovaly,at se trochu proběhnou,pak jsem udělala ke konci hledj-ztratil,Dfi hopala po pařezech,Žeryk válel sudy,oba žraly trávu….
    a ted se válí doma
    a já nemám co číst a odpo musím do knihovny

PetraK-jak to dopadlou s ohařkou?
    Denyky-teda kotě roste jako z vody!
    vlčí máky taky miluju,už tady taky začínají,škoda,že má ted dost pršet…