Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To byla fčéra krásnová procházka. Až skorem v sedum jsme se dokohátali domů. Pak mám něco stihnout, že jo 🙂 – zas ale čokle spokojený, vařeno milá Mařeno bylo, tak co. Práce počká……… a! Safra, teď mi došlo, že práce čeká už tak dokonale, že čeká v pračce prádlo na vyndání!!! Jááá ho tam zapomnělaááá. Ajajaj, to nedóbře, to nedóbře. Jsou to záclony 🙂 . Ale když já mám plnou hlavu tý feňule a jak to zařídit. Tak nic dalšího už se mi tam nevende 😀
Fifi
No Skřivánci mě taky napadli a poměrně záhy, ale říkala jsem si, jestli by paní S. dalšího psa vzala a jestli by se tak dala ošéfovat ta kastrace, nevím jak teď funguje, kolik toho má, jak na tom je- myslím fyzicky. Prašule by pochopitelně řešit nemusela. Já budu dál zjišťovat, jak feňule funguje při vycházkách a poprosím, jestli by nemohli zjistit, jak je to s těma kočkama. Mám ještě momentálně dva nápady a pokud ty nevyjdou, zkusím oslovit ten Dogpoint a příp. další.