Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Kecací jaro 2022
Pekny horky podvecir.
Cajdo
Proc si nevybere to dite co chce?
To je prave ten problem. Ono by chtelo rustinu. Ale rodic rozhodl, ze tenhle “fasounskej” (cituji doslova) jazyk se ucit nebude, nikdy tak mluvit jejich dite nebude, ze by se stydet museli. Takze i kdyz by rustina byla jednodussi, byla diteti vybrana praseci rec. Na jednu stranu chapu tohle vnitrni rozhodnuti rodice, na stranu druhou me to mrzi kvuli diteti. Ale oni snad druhej povinnej jazyk zrusi, kez by uz pristi rok. Koukam, ze tu se vetsina shodla na rustine – ja ji mela od treti tridy na jazykovy ZS, anglinu od paty. Maturovala jsem z ni, studovala jsem ji – jazyk jako takovej je to peknej, nemuze za urcity psychouse, ktery ji pouzivaj…
Odetta
Jee, prilet housky domu se blizi, nahaty vonavy brisko, mutututu! 🙂
závidím políčka, u nás se to letos hemží řepkou.
Repky je tu v okoli taky mnohem vic nez vloni. Uz aby odkvet, hnus smradlavej zlutej.
Esusova
Brtnik zjistil, že podlahu připravenou polystrónama na podlahový topení bude ještě třeba předělat.
Marja, proc? Hodne se bude muset predelavat nebo jen naky drobny upravy?
Dennyky
Hele nahraju vám jak pěkně umí kousat do prstíku a vysápat se mi po tričku až ke krku
nahraj, nahraj! 🙂 Konefka ma vyraz barovy povalecky. 😀
EvaC
Zdravim podrasanou kolegyni. 😀 Mne dneska zatnul drap Trolda do nartu, tise jsem plakala. Co on umi s prstama jsem u psa este nezazila – roztahne tlapku jak kachna, stahne ji a drapy zatne jak kocka. Podrbani Sindibadce, ja se este nedokopala na postu, ale neboj, nezapomnela jsem na tebe. 🙂
Mirko
Vsak chrapej, odpocivej, od toho volnicko je. 🙂 Dneska jsem vyzvedla balicek, moc a moc dekuju!!!
HOLKY – Mirka mi poslala baleni kloubni vyzivy Giomu 180 tablet, co pry mela navic. Vyuzil by to nekdo z vas? Trolda to nemuze, muzu to dat Ruzici preventivne, ale kdyby to nekdo potreboval akutneji, rada poslu. Kimi myslim neco takovyho Goliaskovi dava? Ozvete se mi.