Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

já mám dneska volno-a su jak Šípková Růženka-furt chrním:-()
    včera jsme byly s Čajdou v čajovně-a já pak večer dumala jaktože tahle skvělá,milá,hodná,chytrá,empatická osoba to o sobě neví…..????
    no nic
    Martin byl včera odpo ze psama a tak já šla na večerní venčení,a furt čtu
    takže dočtený další 2 knížky,a ted budu číst teda tu naučnou o psech-i když ty naučný se nedají číst tahem,musím k tmu něco přidat
    dnes ráno jsem šla ven chvílu se samotnou Dafinou,a pak ze samotným Žerykem a Pavlou a basendžíkem,vzaly jsme to k lípě,kolem hájenky,ke cvičáku,a dědinou dom,a ani Žeryk teda nebyl ze štěnátka nadšený,protože štěně prostě občas po něm skákalo,tak se po něm oháněl,a občas skákalo po mě a rvalo bundu,
    už je skrok tak velikej jako minulej basendžík,a všem jim doma furt škube oblečení
    škoda,že pro něj nemá moc kámoše na hraní….
    no a pak jsem došla dom a četla a 4 hodky chrněla…
    Martin udělal květák s bramborama a urazil se,že ho nechcu jezt,že je hořkej…
    no podle mě nemá být květák dlouho v ledničce-koupím,zpracuju a šmitec
    jak jsem tu psala,že nevím jakýho bych si pořídila psa z útulku-což teda není na pořadu dne….
    ale prostě nemám vyhlídlý jak občas píše PetraK-co by brala,tak na fauně je Toníček,pepřák knírač,tak ten se mi líbí moc
    bych udělala dobrý skutek,a knírače peořáka jsem jsem měla jako nesplnitelnej sen…
    no ale nic,žejo
    pořizovat velkýho psa bez auta,ze čtyřma malejma psama na dvoře je blblost
    tky jsem nikdy takový velký tele neměla,co kdybych ho nezvládla….
    jo,jo,su holt velkej řešitel…..
    furt něco pitvám,řeším ze všech stran…..a někdo nepitvá a jde a udělá to,
    a jde to…..