Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Zdravím všechny tady a hlásím, že jsme v pařátku :-)..
Jenom nějak stále více nestíhám, tak to tady taktak stihnu přečíst a ještě ne všechno.. Zkusím dát něco málo na Sindibádčino fórum..
Fifi
němčina nebo ruština..
No, dřív bych to měla úplně jasný – teď velmi prominou všichni příznivci německého jazyka -mně se vždycky němčina hroooozně nelíbila – přišlo mi to akusticky jako když se sype kamení, proto jsem si kdysi jako druhý jazyk vybrala španělštinu.. Navíc ruština je pro nás bych řekla jednodušší – když teda opominu fakt azbuky – je to přece jenom slovanský jazyk..
Troldík
super že zvládá fyzioterapii, je to kluk šikovná.. ať se mu daří i nadále
Růžice – tečka
já mám momentálně na ruce škrábance jak když chovám doma lvy a ne jednoho malinkýho ohaříka :-)- to je ta její tupoňská zbrklost..
PetraK
Dobře že jste si užili oba koncerty – člověk prostě občas potřebuje vypnout..
Hltám všechny články, ale nemám nějak kdy reagovat :-(..
Kimi
Držím palce, ať je vše brzy v pořádku a nic nebolí..
Denny
Aidička je plyšáček roztomilej k sežřání. Držím palce, ať už se Ti všechny problémy vyhýbají – snad už sis všechnu smůlu miminálně na letošní rok vybrala..
Milena
Gratuluju k přestěhování – ať se Vám krááásně bydlí
černej čaj
fotky úúúúúúúžasný – je to balzám pro oči i duši
a teď všem co měli/mají nějaké problémy se vztahy s rodiči nebo vlastně s kýmkoliv…
každý z nás je jedinečný – originál – a ne vždycky je s každým komunikace možná na stejné vlně – z toho potom plynou různá nedorozumění, nespravedlnosti, křivdy apod. Ve spoustě rodin se do vztahů s dětmi navíc promítají problémy mezi dospělými – rodiči, kteří nejsou schopni je ustát, i když se snaží.. myslím, že téměř všichni rodiče (pokud to nejsou narkomani, nebo duševně nemocní lidé) chtějí pro své děti jen to nejlepší..někdy to dělají blbě, ale oni to v tu chvíli nevědí nebo to prostě jinak neumí.. spoustu věcí člověk pochopí až když se do stejné situace nebo věku dostane…tím nechci omlouvat některé věci, které prostě omluvitelné nejsou.
Proto se mějme rády -každá z nás je jedinečná a každá je určitě v něčem moooc dobrá – a je jedno jestli je to kariéra, výcvik psů, vaření, žehlení, úklid, hezký úsměv pro okolí, focení, komunikace s dětmi, starost o druhé, empatie – mohla bych asi jmenovat ještě dlouho…