Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To je obří měsíček co? Vzbudil mě dneska pěkně brzo, uličník jeden 🙂 Fčéra jsme vyrazili na louku s klikrem a přidal se i Mouses. Hezky se přivolával a sedal jako ta vižla 😀 😀 . Je ftipnej. Máme trochek komplikaci – Brtnik zjistil, že podlahu připravenou polystrónama na podlahový topení bude ještě třeba předělat. Nevypadá z toho vůbec nadšeně, chudák 🙁 Přemítám, čím mu udělat radost, je pěkně přejetej.
ODETTOOOOOOO KONEČNĚ NĚKDO DALŠÍ, KDO S NÁMA S DENNYKY vOCENÍ POŘÁDNOU MJŮZIKŮŮŮŮ. Voni tomu holky totiž zatim ešče neporozumněly 😀 – Vzdělávám je tady takovejch let a prt! 😀
ale osud mi to nepřál,
no a tady právě by Ti Štajni vypomohli, páč tam se dobře docela učí. Já když chodila na germánštinu tady v prasí, tak jsem si hodně sahala do textů písniček a vytahovala si slovíčka, slovní spojení.
Maya
a v opravě pojezd kaput, výměna 6 táců,
aj jaj, tak to nedává smysl to nechat opravit, lepčejší počkat si na akcičku nějakou páč takovou asi obyč koupíš už za těch šest litrů
https://www.mall.cz/sekacky/fieldmann-fzr-4608-b?gclid=EAIaIQobChMIkbWH5Ozq9wIV0xoGAB3brAC_EAQYAiABEgKzzPD_BwE
Nevím, jaký máš požadavky, ale třeba by se dalo sehnat už i teď?
černej čaj
hele čajdo, já mám v šuplíku pořád ještě tu Tvou Nokču, cos mi kdysi poslala, ono to mámino číslo už je kaput, jak sekačka od Mayi, takže ešivá by Ti k něčemu byla, můžu s láskou vrátit. Je ve stavu v jakým jsi ji posílala.