Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak jsem ráno byla ze psama v lese-bláto jak hrom,do kopce se táhla Dafina,přestože bylo chladno+vichr,v lese jsme to nějak pochodily,strašně vysoká tráva+odkvetlý konvalinky už….,zpátky od hájenky z kopce se táhl Žeryk-kdybych měla třetího psa,ten se potáhne po rovině…..
doma jsem prokartáčovala Dafinu,ostrříhala jí srst na nohách,ty závěsy,co tam mají mít knírači,ne teda úplně nakrátko,
zametla jsem,vytřela baráček,trochu dala do pucu kuchyn,
umyla si vlásky,mezitím se Martin vrátil z rehabky a z obchodu,vysál ten náš potroblé koberec,uvařil
a já ráno odepsala na smsku kolegyni že za ni nemůžu do práce na odpo,protože jedu do Brna,že Čajdo?!:D
děkuju za názory
Denny-no oni ty ezoterický knížky jsou hodně o tom stejným,žít tady a ted
být spkojený s tím co člověk má,nesrovnávat se,nekritizovat,nepomlouvat….
a být se sebou spkojený
jinak jak jsi psala,že tyhle knížky už několik let nečteš,že se v tom nechceš babrat,tak to mi připomělo….
před pár týdny jsem s vedoucím narazila v debatě na to,že nemám ráda kritiku
on že jo,že kritika posouvá,
já,že takhle jo,ale nesmí jí být moc,a narazila jsem na mou rychlost na kase
a on-že jestli se tím chci zabývat,že to můžem probrat,že se na to mrkne a tak
já to nějak uzavřela tak,že jsem mu prostě řřekla,že jsem to řešila dost,že jsem s toho byla i dost špatná,a pak jsem se nejen s toho teda zesypala,a že už to probírat nechci!
vzpoměla jsem si jak x let se řešila moje rychlost,jak mě kvůli tomu 2 zástupkyně dost deptaly-už tam obě nejdou,jak před rokem v zimě nový oblastní řekl,že kdo nebude mít určitou rychlost tak pude pryč
já to tenkrát probrala s tím novým vedoucím,+s kolegynama,psychicky jsem z toho byla několik měsíců úplně v prdeli,furt kdykoliv jsem viděla oblastního,tak jsem čekala kdy mě vyhodí,nervy x měsíců v kyblu,
k tomu se přidaly dalšívěci,a před rokem jsem skončila na neschopence-částečně díky své práci,částečně díky zdraví,věcem doma,atd…..
všichni víte…
no ajá si uvědomila,jak si víc jak rok užívám,že m,ou rychlost nikdo neřeší,nikdo mě nevyhodil,
a prostě jsem si uvědomila,že už to nechci zase začít řešit,
že jsem ráda,že mě v práci berou,že tam tak nějak už patřím,
a už jsem k tomu nechtěla začít vracet a rozpitvávat to
prostě pro mě už uzavřerná kapitola-natrápila jsem kvůli tomu dost
Maya-celá moje matka:-)
drsný tohleto!!!!
jinak si uvědomuju u sebe jedbu věc-nevím,jestli to tak máte všichni,ale já miluu pocit NĚKAM PATŘIT
UŽÍVÁM SI POCIT V PRÁCI,ŽE UŽ JSEM TAM DLOUHO,VÍM CO A JAK-NEJEN PRACOVNĚ,AL I S KOLEGY