Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Maya
    ale ne, chlapi maj emoce stejny, jen jsou nauceny nedavat je najevo, takovy to kluci prece nebreci atd., co se do nich v nasi spolecnosti vtlouka odmalinka
    ale v sobe to maj stejne

no………. já myslím, že se v tom prostě tolik nepatlaj. Člověka to poznamená to určitě, ale netáhne to pak s sebou jako křivdu životní, takhle to myslím.

černej čaj
    ze ty mu vnitrne odpustis a tim uzavres tu kapitolu ze se tim nebudes trapit
    no a já si právě neumím předstvit, že tohle proběhne – mluvím o sobě, že odpustím a uzavřu. Já musím vzít tu motorofku a udělat vrrrrrrrrrrrm a nazdar, nechceš, nech bejt a vypadni 😀 Já mám svou cenu a ty mě svým konáním a to i tím v minulosti, ubíjet nebudeš.

Já vím a věřím, žes to dokázala, ale když to někdo neumí- tak tohle taky může být třebas cesta – pro Mirku myslím. Naštvat se a říct si Tak a dost a končim s Tebou a s tím vším cos provedl/a . Neměl/a si na to právo, tak padej. 😀

, tam je to proste opak, holky sou neschopny blby a liny a neupraveny
    já jsem fakt v tomhle nemilosrdná a kdyby to bylo v mých silách, tvrdě bych trestala každou matku, která takhle k dítěti přistupuje. Resp. nejen matku pochopitelně, každýho rodiče.