Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska ve čtyři výbornej budíček- vyjel traktor sekat krajnice, zvuk to mělo, že jsem se vyděsila, že se splašilo tepelný čerpadlo 😀 😀 pak už jsem neusnula, takže dneska můžu říkat, že Kromě vaků pod očima, nemám jiných zavazadel. Vzhledem k tomu, že jsme z koncíku v pondělí dovalili domů v jednu, začínám mít slušnej deficit, páč pochopitelně jsem koza včera nešla brzo spát.
Jo a mám ešče ftípnou koncertní historku. Jeli jsme dom a když jsme sjeli do městečka u dálnice , valili za námi policajti, že ať zastavíme. A proběhla silniční kontrola. Ty jo kdo tu zažil silniční kontrolu v posledních letech? A navrch tak, že podruhý je to u příležitosti koncíku. Když jsme jeli před časem z Depešáků, tak nás taky stavěli. To ještě bylo v Prahé. Tady tihle cajti chtěli hnedle vědít, jakej byl koncert, tak jsme se trochu zdrželi 😀
černej čaj
Jenze nekdy odstrihnoutvse = odpustit.
Možná máš pravdu. Nevím. Pro mě ale znamená odpuštění to, že toho člověka pak vlastně mám ráda, když mu to odpustím, nebo nevím, jsem s ním v nějakým vztahu/kontaktu (jistě myšlenkovým)…. nevím sakra jak to říct, každopádně s tím, kdo mi ublížil pak už v tom vztahu/kontaktu být nechci. a protože jak píšeš, zapomenout se nedá, bude se mi to vracet, takže radši střihnu a odhrnu to do kšá. Nemusím se už na něj zlobit až do konce svých dní, ale už ho prostě u sebe nechci, já ho neřeším, ale nechci už taky ani, aby mi dotyčný a jeho konání zanášelo myšlenky, který můžu věnovat někomu lepšímu. Odpustit můžu tomu, kdo přišel a řekl, prosím Tě promiň já jsem vůl, nechtěl jsem.
No a když Mirce odpustit nejde – což se jí nedivím ani krapilínek, tak tohle třeba by dokázala. Proč má ten, komu bylo ublíženo tahat ten nános s sebou? Tahat by ho měl ten kdo ublížil a to nedělal ani za života, natož potom, Takže naopak pryč s tím nánosem, co nejdřív se ho zbavit.
Je to těžký téma. A já jsem navíc radiální a u dětí a vztahu k nim hrozně moc. Děti mají vyrůstat v lásce a bezpečný náruči, kdo tak nečiní jako rodič, ten to má u mě velmi špatný a jsem nekompromisní.
Ja nemusim prece souhlasit s tim co delala ale dost lidem pomuze prave tobaz dokazou odpustit, protoze jen zapomenout vetsinou nejde
No když to někdo dokáže, tak je to ideální stav a má můj obdiv. Ale ono to není tak snadný. To odříznutí se, že si konečně řeknu, kašlu na to, “ A ty, kterej si mi ubližoval si di kam chceš a nech mě být, nechci už tě u sebe“ je z mýho pohledu jakoby víc odlehčující. Ale zase – můj pohled jenom.
Dennyky
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN – už jsi slyšela Lügen? Líbí se Ti nový album? Co Armee der Tristen?
ono se to asi dost nese,
😀 jen malinko, jen přes půl Prahé 😀
To bych nedala, x hodin stát.
když já nestojím, já jsem furt v pohybu. A už asi vim proč pod námi vpředu byla ta podložka – že aby nemuseli vyhrabovat ten nános černejch a pak bílejch konfet a jen se to sklidilo. Řikal Brtnik a ten šécko!
t, kde jsou k vidění Vlhy pestré?
to je nádhernej ptáček, kde jsou říkali v tom dokumentu Do divočiny, jak jsem tady dávala odkaz.
Právě proto, že to zažili a vědí jak to bolí tak by neměli ubližovat dál.
přeéééééééésně
Malá jak začíná skotačit tak mi taky příjde, že trochu lepší…
joj, tak to zní dobře a aji s Koníkovou. Už je to měsíc, jo? Bože to fakt letí.