Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Kachna-máloco mě tak baví jak tvoje příspěvky,
akorát často nevím,co myslíš vážně a co ne 🙂
myslím to pochvalně-ty dojdeš 3 vetama něco prohodíš,zmizneš-a je to rychlý,přesný,výstižný,někdy vtipný-tvý historky s dětma
já tady mlu často obrazně hodiny a tak dlouho,že ke konci UŽ ANI JÁ SAMA NEVÍM,JETLI,PROČ A JAK JSEM TO MYSLELA:D
a kdo se mnou někdy mluvil,tak ví že můj mluvenej projev je stejnej-,milion odboček,souvětí…..
no nic
k tvému prvnímu odstavci-ehm já mám potíže se svou váhou,střídavě to házím na léky/žravost/věk….
druhej odstaveček-to je parádní-to si musím napsat-nejlíp někam na dveře a denně si číst-to je hodně dobrý!!!!
třetí odstaveček-bohužel nesdílím tvůj názor-nevím,jestli je to tím,že nejsem matka…..
no to je fuk-do tohodle nechcu zabředávat……nebo to nedopíšu do rána…
takže můj názor-ano občasn kritika není špatná,nic proti ní,a může člověka posunout,a nevadí mi
ale soustavná kritika mě s prominutím sere….at je odkohokoliv…..,
a ještě odbočka-mou matku na mě štvalo psaní citátů,to že furt čtu,když jsem si pořídila psa-prvního křížence Kima-tak na cvičák chodit nebudeš to není pes na výcvik,pak po 2 letech v tom kynologickým kroužku,jsem s ním začala na cvičák chodit-a to bylo-nechod na cvičák-bude moc vedro/zima,pršet…
když jsem po roce vylítla s ním s první zkoušky,pak z druhé-obje zetmka-na stopách a 2 závody pro malá plemena poslední místa-tak proč si tam lezla,to bylo jasný,že to neuděláš….
pak jsem s ním v jeho JEDENÁCTI!!!!letech udělala 2 zkoušky ovladatelnosti,
s Killy jsem 4 krát vylítla na zetmce,udělala na popátá,pak jsesem 3 krát vylítka z prvního stupně 3oddílové zkoušky-stopy,speciálky ,poslušnost,většinou na stopách-to byla voda na mamčin mlýn-no jooo tys to zase neudělala,to bylo jasnýý!!!
závody-poslední jsem nebyla,body pěkný,ale někde uprostřed….
s Killy teda-pak když jsem přijela z Brna s první hotovou zkouškou s popslušnosti,tak jsem máti nepotěšila…..
no a když jsem s Duxem vyhrála první závody-pár měsíců po její smrti,tak jsem brečela,že se toho nedožila,Dux byl první pes,ze kterým jsem vyhrávala závody,
a máti si umře,až se mě začne dařit:D:D:Dnaschvál asi:D:D:D
hrozně mě tenkrát štvalo,že se té medaile nedožila….
když jsem si chtěla udělat kurz na počítače-zuřila,když jsem se chtěla učit anglicky-a rok se pak učila,jen tak tak sama na jazykovým kurzu-zuřila…
domácí práce-věčně kritika-já bych to vysála/vytřela/vyžehlila dřív a rychlej,
si to radši udělám sama,tobě to dlouho trvá
nevím no…..
mě to neposunolo,mě to nadlouho zahrabalo…..